"


Σε πανηγυρικό κλίμα και σε ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, ο Θ. Καρυπίδης παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού στην ΠΕ Φλώρινας

Tους υποψηφίους του συνδυασμού στην Π.Ε. Φλώρινας παρουσίασε, το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαρτίου στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Φαίδων στην Φλώρινα, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας  κι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης, Θοδωρος  Καρυπίδης.Εκτός του Κώστα Γέρου που θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των Φλωρινιωτών, το ψηφοδέλτιο του περιφερειάρχη είναι πλήρως ανανεωμένο και με ορισμένα πρόσωπα που δεν ήταν και τόσο αναμενόμενα αλλά σηματοδοτούν την στροφή του του Καρυπίδη στο χώρο της αριστεράς και κεντροαριστεράς.Ο πρώην δήμαρχος Αμυνταίου Γιαννης Λιάσης, η αναπληρώτρια καθηγήτρια του τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΠΔΜ Αννα Σπύρτου και ο διευθυντής της Ουρολογικης κλινικης του νοσοκομείου Φλώρινας Γιώργος Κοτακίδης είναι τρείς προσωπικότητες με μια διαφορετική απήχηση στην κοινωνία της Φλώρινας και του Αμυνταίου. Ξεχωριστή αναφορά θα κάνουμε στον Μιχαλη Κάγκα πρόκειται για ένα νέο επιστήμονα με εμπειρία  και δράση στα περιβαλλοντικά θέματα και την προστασία της Βεγορίτιδας. 

1 Ελένη Αντωνιάδου – Νηπιαγωγός
2 Κώστας Γέρου- Εκπαιδευτικός (νυν αντιπεριφερειαρχης ενέργειας)
3. Αβραάμ Θεοδωρίδης: Δημοτικός υπάλληλος (πρώην Αντιδήμαρχος Αμύνταιου)
4. Μιχάλης Κάγκας- Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός – Σύμβουλος Επιχειρήσεων
5. Γιάννης Λιάσης – Φαρμακοποιός (πρώην δήμαρχος Αμυνταίου)
6. Μαρία Νεοκαζιώτη – Δημοτική υπάλληλος (πρόεδρος νομαρχιακού τμήματος αδεδυ Φλώρινας)
7. Θεόδωρος Παπαδόπουλος – Οικονομολόγος – Υπάλληλος ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων)
8. Άννα Σπίρτου – Aναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας
9. Γιώργος Κοτακίδης ιατρός στο ΕΣΥ Νοσοκομείο Φλώρινας 


Παρόντες στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ηταν μόνο δύο απο τους τέσσερις χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, ο Παναγιώτης Πλακεντάς απο την Κοζάνη που θα διεκδικήσει το Δήμο Πτολεμαϊδας και ο Στέφανος Μπίρος απο την Φλώρινα που θα διεκδικήσει και αυτός τον δήμο Φλώρινας.


Από την Καστοριά το παρών έδωσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παναγιώτης Κώττας, Πασχάλης Βάσσος και Αμαλία Κούσκουρα
Παρόντες ήταν επίσης οι Συντονιστές του ΣΥΡΙΖΑ Κωστας Πασσαλίδης απο Κοζάνη, Γιώργος Καλαμάρας απο Γρεβενά, Παύλος Γεωργίου από την Φλώρινα  και ο Συντονιστής της περιφερειακής οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας Βασίλης Κωνσταντινίδης.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ