"


Όλοι οι καλοί χωρέσανε στην Αργείτικη Καθαρά Δευτέρα

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κεντρικό πάρκο της πόλης του Άργους Ορεστικού κουβαλώντας αμέτρητα χαμόγελα, κέφι και... τον χαρταετό τους.

Μουσική της ημέρας, ξεγνοιασιά και λιακάδα χαρακτήριζαν από το πρωί έως το απογευματάκι την Καθαρά Δευτέρα στην πόλη του Άργους. Από μεζέδες... άλλο τίποτα. Και φυσικά το εθνικό ελληνικό φαγητό, φασολάδα, συνοδευμένη από χαλβά, ελιές, πιπερίτσες, λαγάνα, ταραμά και κρασάκι.

Αμέτρητο το πλήθος, μικροί, μεγάλοι και κάθε ηλικίας πολίτες γευμάτισαν και διασκέδασαν σε μια μεγάλη "ζεστή αγκαλιά".

Τη διανομή των εορταστικών εδεσμάτων ανάλαβε για φέτος ο σύλλογος της "Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού" που με πολύ χαρά εξυπηρετούσε αδιάκοπα τον κόσμο με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, παίρνοντας τις πιο θετικές κριτικές, χαμόγελα δυνατά και ευχαριστίες, τόσο για την εξυπηρέτηση, όσο και για την όμορφη και οργανωμένη εκδήλωση του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο δήμαρχος της πόλης κ. Πάνος Κεπαπτσόγλου μαζί με την γυναίκα του και μέλη της δημοτικής αρχής, ο κ. Νίκος Χατζηκυριακίδης, αντιδήμαρχος και πρόδρος του συλλόγου της Ευξείνου Λέσχης καθώς και η κα. Μαρία Αντωνίου, βουλευτής Καστοριάς.

























































Πηγή: Δήμητρα Ταξίδου




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ