"


Νίκη ελπίδας για τον Μ.Α. Καλλιθέας, 2-1 το Σούλι Παραμυθιάς


Νίκη ελπίδας για την παραμονή στην κατηγορία σημείωσε ο ΜΑ Καλλιθέας  στη σημερινή του αναμέτρηση κόντρα στο Σούλι Παραμυθιάς, επικρατώντας  με σκορ 2-1, νίκη με την οποία παράλληλα, πήρε και την ρεβάνς του α’ γύρου (3-0).


Η ομάδα της Καλλιθέας μετά τη σημερινή της νίκη, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και έτσι όπως  έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην βάση της βαθμολογίας και με δεδομένο το αγωνιστικό πρόγραμμα των υποψήφιων μνηστήρων για υποβιβασμό που ακολουθεί, διατηρεί μαθηματικά ζωντανές τις ελπίδες της για την παραμονή της στην κατηγορία.
Η Καλλιθέα ήταν καλύτερη κυρίως στο β΄ημίχρονο, ανοίγοντας το σκορ στην εκπνοή του α' 45λέπτου με γκολ του Τάσιου, ενώ στο 60' ο Νικολόπουλος έγραψε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 87 με γκολ του Νούγια.

ΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ : Κράτσιος, Λουδοβάρης, Τάσιος, Λαδάς, Μήνος, Γκέγκας, Ηλίας, Σαλβαρίνας, Νικολόπουλος (65' Μηλιάτης), Αντωνιάδης (78' Παπαδημητρίου), Χασάι

ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ : Ελευθεριάδης, Κώτσιας, Μελιγγιώτης, Νάσιος, Διαμαντής, Τσουμάνης, Κωστάκης (55' Μώκος), Γεωργάκης (87' Ντούμας), Λάμπρου (70' Μαλλάτος), Ντόκος, Παρχαρίδης

Tα αποτελέσματα :

23η αγωνιστική


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ