"


Νίκες ελπίδας για Δόξα Αμπελοκήπων και Πεντάβρυσος


Έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη  του πρωταθλήματος και το στον πυθμένα της βαθμολογίας  μετά τα σημερινά αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας αποκτάει νέο ενδιαφέρον.



Νίκες ελπίδας για παραμονή στην κατηγορία σημείωσαν η Δόξα Αμπελοκήπων και η Πεντάβρυσος που πήραν μεγάλες νίκες βαθμολογικής σημασίας και ανέπνευσαν βαθμολογικά.

Οι μαυραετοί επικράτησαν με το επιβλητικό σκορ 4-0 του Κάστορα στο μεταξύ τους κρίσιμο ματς και ξεκόλλησαν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ νίκη αποφασιστικής σημασίας και μάλιστα μετά από 12 αγωνιστικές πέτυχε η Πεντάβρυσος, επικρατώντας με σκορ 3-1 του Κρόνου στο άλλο ντέρμπυ των ουραγών ξεφεύγοντας από την ζώνη του υποβιβασμού.




Στα άλλα ματς της ημέρας η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη, αφού η πρωτοπόρος Αστραπή συνέχισε την εντυπωσιακή και αήττητη της πορεία μετά τη νέα νίκη της στην Κορησό επί της Δόξας με το ίδιο σκορ του α΄γύρου 0-3, ενώ με το ίδιο σκορ απέδρασε και ο Παναργειακός από το Νταηλάκη, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην 2η εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην Πολυκάρπη ο Ηρακλής και τα Γραμμοχώρια μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1), ενώ σταθερά στην 3η θέση παρέμεινε ο Γράμμος Μαυροχωρίου,  ο οποίος διεύρυνε το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών του (7 νίκες σε ισάριθμα ματς) μετά τη νέα του νίκη 1-4 στην ΑΕ Βιτσίου.
Παράλληλα οι κυανόλευκοι εκμεταλλευόμενοι το ρεπό της Ομόνοιας Βογατσικού αύξησαν την διαφορά τους από την θέση στους 8 βαθμούς.



Τέλος την επόμενη αγωνιστική ξεχωρίζει το ντέρμπι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας Αμπελόκηποι-Πεντάβρυσος, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το El Clásico Γράμμος Μαυροχωρίου – Ηρακλής Πολυκάρπης

Αποτελέσματα





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ