"


Mε πωλήσεις 100% ξεκίνησαν τα mink στη δημοπρασία της Saga Furs

Με τη συνολική προσφορά να αποτελείται από 3 εκ. περίπου γουνοδέρματα mink, ξεκίνησε χθες στο Ελσίνκι Φινλανδίας η δεύτερη δόση προσφοράς στο δημοπρατήριο της SAGA FURS.



Η δημοπρασία περιλάμβανε τις πωλήσεις των White και των Pearl μινκ καθώς και μικρότερων ποσοτήτων διαφορετικών τύπων Cross.

Ένα πλήθος πλέον των 450 αγοραστών, ανταγωνίστηκαν για τα 800.000 mink που προσφέρθηκαν κατά την χθεσινή πρώτη ημέρα δημοπράτησης των μινκ γουνοδερμάτων. Η Κίνα υπήρξε η πιο κυρίαρχη αγοράστρια χώρα με καλή υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Μόδας, Ρωσία και την Νότια Κορέα.

Οι πωλήσεις ξεκίνησαν με κλασικούς τύπους 230.00 Pearl mink όπου τα αρσενικά και θηλυκά πουλήθηκαν σε ποσοστά σχεδόν 100% σε τιμές αυξημένες.


Οι velvet τύποι των Pearl αντιμετώπισαν περισσότερη αντίσταση από τους πελάτες. Τα 400.000 αρσενικά και θηλυκά Whites τόσο στους κλασσικούς όσο και στους velvet τύπους πουλήθηκαν σε ποσοστό σχεδόν 100% σε ελαφρά αυξημένες τιμές.

Το Top Lot των White θηλυκών αγοράστηκε από την Susanna Ribak για λογαριασμό των Bella Mamma – Kaminskaia Anna και Zavialova Claudia – από το Saint-Petersburg Atelier.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προσφορά πάνω από 1 εκ. δέρματα Brown.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ