"


«Μίλησαν» οι φιλοξενούμενοι – Πέντε «2», ένα «Χ»


Η κυριαρχία των φιλοξενούμενων και τα φυσιολογικά αποτελέσματα ξεχώρισαν στην 17η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας «PIZZA & BAR FOOD – Η ΠΑΠΙΑ».



Στα αξιοσημείωτα και η πρωτοφανής ανομβρία των γηπεδούχων, αφού από τα 24 γκολ που σημειώθηκαν στα 5 ματς που διεξήχθησαν, πέτυχαν μόνο ΔΥΟ!!!. Επίσης, δόθηκαν 4 πέναλτι εκ των οποίων μόνο τα δύο ήταν εύστοχα.




Στην κορυφή η κατάσταση παρέμεινε αμετάβλητη, αφού οι πρωτοπόροι προχώρησαν με άνετες νίκες εκτός έδρας επί αδύναμων αντιπάλων, ενώ τεράστιο ενδιαφέρον εξακολουθεί να επικρατεί στην ουρά της βαθμολογίας.

Το αήττητό της για 17η αγωνιστική διατήρησε η πρωτοπόρος Αστραπή Μεσοποταμίας, η οποία μετά από 15 χρόνια πανηγύρισε τη νίκη στο γήπεδο της Πενταβρύσου, κόντρα στην τοπική ομάδα, επικρατώντας με σκορ 0-4, ενώ στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψε ο Παναργειακός που πέρασε… αέρα από την Κολοκυνθού με το εμφατικό σκορ 0-6 επί του Κρόνου.




«Φρένο» στην αρνητική παράδοση 12 χρόνων με πέντε συνεχόμενες ήττες έβαλε ο Γράμμος Μαυροχωρίου, μετά την εύκολη νίκη που πέτυχε στο γήπεδο της Χλόης επί του Κάστωρα με σκορ 2-5, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, καθώς συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς ήττα, παραμένοντας σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το δεύτερο τρίποντο μακριά από την έδρα της πανηγύρισε η Ομόνοια Βογατσικού, σημειώνοντας μάλιστα το σκορ της ημέρας. Οι αρκούδες έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χρήστο Νούλα που σημείωσε 5 γκολ, συνέτριψαν με το επιβλητικό σκορ 0-7 την ΑΕ Βιτσίου που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.



Στην καυτή ζώνη του υποβιβασμού παρέμεινε η Δόξα Αμπελοκήπων, μετά το ισόπαλο 0-0 που παραχώρησε στα Γραμμοχώρια, σε ένα ματς, που όπως εξελίχθηκε δικαιούνταν τη νίκη, ωστόσο, πλήρωσε την ατυχία και την αστοχία της στις ευκαιρίες που δημιούργησε.



Τέλος, να σημειωθεί ότι αγώνας Νταηλάκη – Ηρακλής Πολυκάρπης αναβλήθηκε, ενώ ρεπό είχε η Κορησός.

                                       ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ