"


Πλήθος κόσμου και ενθουσιασμός στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη


Πραγματοποιήθηκαν, το Σάββατο 9 Μαρτίου, τα εγκαίνια του γραφείου του συνδυασμού "Ώρα για δουλειά", του υποψήφιου Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.



Πλήθος κόσμου, στελέχη και φίλοι του συνδυασμού, παρευρέθησαν στα εγκαίνια του γραφείου του συνδυασμού, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης, ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου.







Δυναμική παρουσία δήλωσε όλο σχεδόν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, ενώ το παρών έδωσαν ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς ταξίαρχος ε.α. κ. Αμαραντίδης, ο νυν νομάρχης Καστοριάς Κώστας Λιάντσης, ο πρώην δήμαρχος Αγ. Τριάδας κ. Πανταζής κ.α.




Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-ΗΕLEXPO Τάσος Τζήκας και Κυριάκος Ποζρικίδης, απευθύνοντας μάλιστα χαιρετισμό, τονίζοντας, ότι ο Γιάννης Κορεντσίδης διαθέτει όλες τις ικανότητες και δυνατότητες, να διοικήσει τον Δήμο και να πετύχει και στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως πέτυχε και ως πρόεδρος στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς.





"Ευχαριστούμε πολύ τις φίλες και τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του γραφείου του συνδυασμού "Ώρα για δουλειά». Τα εγκαίνια του γραφείου σηματοδοτούν την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού, η οποία θα έχει ως στόχο να ενημερώσει τους δημότες για τις δράσεις, τους στόχους και το όραμα του συνδυασμού για τον Δήμο Καστοριάς",
τόνισε μεταξύ άλλων στον σύντομο χαιρετισμό του ο Γιάννης Κορεντσίδης.







Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην πλατεία Ομόνοιας και θα είναι ανοικτό καθημερινά για την ενημέρωση των πολιτών.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ