"


Κλιμάκιο της Ν.Δ. επισκέφθηκε την Καστοριά

Στο πλαίσιο της δράσης της Νέας Δημοκρατίας  «26 Μαΐου: Συντονισμένα #για_τη _νίκη» επισκέφτηκαν την περιοχή μας το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ο Τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ.,  τέως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κ. Κωνσταντίνος Δέρβος.

Πραγματοποιήθηκαν  εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Μητροπολίτη και τον Δήμαρχο Καστοριάς, σε γουνοποιητικές και άλλες επιχειρήσεις, πραγματοποίησαν ενημερωτικές συναντήσεις με παραγωγικούς και άλλους φορείς της περιοχής μας και ανοικτή εκδήλωση - ομιλία στο ξενοδοχείο “TSAMIS” με κεντρικό ομιλητή τον κ. Χρήστο Σταϊκούρα ο οποίος ανάπτυξε και ανάλυσε το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καστοριάς κ. Στέργιος Αδάμ, η βουλευτής Καστοριάς και αναπληρωτής τομεάρχης παιδείας, έρευνας και θρησκευμάτων κα. Μαρία Αντωνίου, ο βουλευτής Κοζάνης και υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γεώργιος Κασαπίδης και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κ. Κωνσταντίνος Δέρβος.  Βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τίθενται πλέον σε θέση εκλογικής μάχης ενόψει της κάλπης της 26ης Μαΐου με στόχο να γνωρίσουν οι πολίτες σε λεπτομέρεια το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη μεγάλη συμμετοχή, για την αγάπη σας, για τη στήριξή που δείξατε στη μεγάλη μας Παράταξη, στη Νέα Δημοκρατία, κατά την επίσκεψή του κλιμακίου. Το μήνυμα το οποίο εισπράξαμε είμαι ότι είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη πολιτική αλλαγή. Είμαστε έτοιμοι, στις εκλογές, που θα γίνουν εντός του 2019 σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν, εθνικές, ευρωεκλογές, περιφερειακές, να στείλουμε ένα μήνυμα: Αξίζουμε καλύτερα, η Ελλάδα μπορεί καλύτερα, μπορούμε να πάμε μπροστά, με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και με άξιους αυτοδιοικητικούς συνεργάτες, θα οδηγήσουμε τον τόπο μας σε ένα καλύτερο αύριο. Με τη συγκλονιστική παρουσία στην απογευματινή εκδήλωση στάλθηκε ένα ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας στη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη Μεταπολίτευση και μετά αλλά κι ένα μήνυμα πίστης στη Νέα Δημοκρατία και στο όραμα του Προέδρου της κ. Κυριακού Μητσοτάκη, ως τη μόνη δύναμη η οποία μπορεί να οδηγήσει τον τόπο στην έξοδο από την κρίση.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας!"

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς
Στέργιος Αδάμ 




























Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ