"


Φτωχή σε γκολ (18) και αποβολές (0) η 18η αγωνιστική. Πρώτο κανόνι στο +2 ο Νούλας


Ανομβρία είχαμε στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος  Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, αφού σημειώθηκαν μόλις 18 γκολ, που συγκαταλέγεται στις «φτωχές» σε παραγωγικότητα αγωνιστικές ημέρες, εκ των οποίων μόλις σημείωσαν 3 οι φιλοξενούμενοι!



Φτωχή ήταν επίσης και σε αποβολές, αφού δεν σημειώθηκε καμία κόκκινη κάρτα, κάτι που συμβαίνει για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.



Στο ματς της ημέρας Βογατσικό – Πολυκάρπη, αντίπαλοι ήταν τα δύο πρώτα «κανόνια» του πρωταθλήματος, Νούλας και Μήλιος, για Ομόνοια και Ηρακλή, αντίστοιχα, οι οποίοι δικαιολόγησαν την θέση τους, σκοράροντας από μία φορά ο καθένας.

Στο ματς Παναργειακός-Κορησός καταλογίστηκε το μοναδικό πέναλτι της αγωνιστικής, το οποίο εκτέλεσε ο Ζένελακ, όμως απέκρουσε ο Κολλάρας, και έγινε ο τρίτος γκολκήπερ στη φετινή περίοδο που εξουδετερώνει πέναλτι (είχαν προηγηθεί ο Κοσμίδης (Παναργειακού) και ο Ταχματζίδης (Νταηλάκη).



Ωστόσο… την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ εξακολουθεί να οδηγεί ο Βαγγέλης Νούλας,  με 20 τέρματα, ενώ στο -2 (18)  βρίσκεται ο Γρηγόρης Μήλιος.

Αρκετά πίσω, με 14 γκολ ακολουθεί ο Βασίλης Εστιάδης του Κάστορα που σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο ματς.

ΣΚΟΡΕΡΣ









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ