"


O "Φούρνος Πελεκάνου" και στο Άργος Ορεστικό – «Η καλή μέρα από το ψωμί φαίνεται»


       Ποικιλία και μυρωδιές που δεν περιγράφονται με λόγια!

Ένα νέο αρτοποιείο άνοιξε στην καρδιά του Άργους Ορεστικού, εξυπηρετώντας όλα τα γούστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας!

Υπάρχει καλύτερη μυρωδιά από αυτή ενός φρεσκοψημένου ψωμιού; Αυτή είναι η αίσθηση όταν περνάς έξω από τον φούρνο. Ο "Φούρνος Πελεκάνου» με την ποικιλία και τις μυρωδιές να μην περιγράφονται με λόγια!

“Πατώντας” σε αυτή την πετυχημένη “συνταγή” άνοιξε την Παρασκευή τις πύλες του ακόμα ένας ιδιαίτερος φούρνος. Ο "Φούρνος Πελεκάνου», δίνει όπως πάντα, έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και στην τέχνη του ζυμώματος με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Πάντως ένα είναι σίγουρο… ξεφουρνίζουν καθημερινά μοσχομυριστά ψωμιά, φτιάχνοντας  ένα σωρό νοστιμιές μόνο για εμάς!!!


Και φυσικά αύριο από πολύ νωρίς το πρωϊ, θα μπορείτε να προμηθευτείτε  εξαιρετικής ποιότητας λαγάνες πάντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες…






Στον «ΦΟΥΡΝΟ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ» θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικά, παραδοσιακά, χειροποίητα προϊόντα αρτοποιΐας, χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες… με γνώμονα τον συνδυασμό καλύτερης ποιότητας στην καλύτερη τιμή!!!

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων τα περισσότερα με προζύμι, όπως ζυμωτό, σίκαλη, ολικής, χωριάτικο, μπαγκέτες, φόρμα, "άσπρο της Θείας Θοδώρας", ελαιόψωμο, σταφιδόψωμο κ.α.



Ο «Φούρνος Πελεκάνου» είναι σχετικά ένας νέος φούρνος, αφού άνοιξε το 2015 και έχει έδρα στον Πελεκάνο Βοϊου Κοζάνης.

Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, άνοιξε το πρώτο πρατήριο Άρτου στην Σιάτιστα, ενώ κάνει διανομές σε πολλά χωριά της περιοχής Βοϊου, και τα προϊόντα του πολύ γρήγορα κέρδισαν την εκτίμηση και εμπιστοσύνη των καταναλωτών.




Ο «Φούρνος Πελεκάνου» επεκτάθηκε από προχθές και στο Άργος Ορεστικό με την δημιουργία ενός ακόμη Πρατήριου Άρτου.

Υπεύθυνοι στον «Φούρνο Πελεκάνου» είναι ο Χρήστος Μπαϊνέτας και ο Άννης Μαλκάτ, ενώ δέχεται παραγγελίες για όλα τα προϊόντα αρτοποιείας για όλες τις εκδηλώσεις.




Μια επίσκεψη θα σας πείσει!



Το νέο πρατήριο Άρτου στο Άργος Ορεστικό βρίσκεται στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 8.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ: 24650.51048 και 6949.598.910












Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ