"


Β’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Επιστροφή στα τρίποντα η Καστοριά, 3-0 την Σειρήνα Γρ. (99 pics)


Στον δρόμο των νικηφόρων εμφανίσεων μετά την ήττα στον πρωτοπόρο Εύοσμο επέστρεψαν τα κορίτσια της  Καστοριάς επικρατώντας εύκολα με σκορ 3-0 της Σειρήνας Γρεβενών, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.



Η ομάδα της Καστοριάς από την αρχή του αγώνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα μεγάλη απόδοση, έφτασε δίκαια στη νίκη.


Στο μεταξύ μετά τα σημερινά αποτελέσματα, η κορυφή της βαθμολογίας πήρε «φωτιά», και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος η Καστοριά έχει δύο ματς εντός έδρας  με τον 2ο και 3ο της βαθμολογίας και ένα ρεπό, και πολλά μπορούν να συμβούν…

Η νίκη της Καστοριάς στο σημερινό ματς φέρει την υπογραφή της Νικόλ Τζιάρα, η οποία πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της αναμέτρησης. Η «ρουκέτα» της Καστοριάς μετά και τα σημερινά δύο τέρματα, εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στον πίνακα των σκόρερ με 9 γκολ και στο +2 από την 2η θέση που βρίσκεται η Καλοψυνάκη της Αγ. Βαρβάρας.



Η υπεροχή της Καστοριάς καρποφόρησε μόλις στο 12’ με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ της Τζιάρα, ενώ η ίδια λίγο αργότερα (20’), με υποδειγματικό τρόπο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Καστοριά.

Τη… σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε στο 52΄η Τάσιου με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, σημειώνοντας, ταυτόχρονα το τρίτο φετινό της τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και το θέαμα του αγώνα περιορίστηκε με την Καστοριά να διατηρεί την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες.

ΓΠΟ Καστοριάς : Δημητριάδου, Λιούλια, Γκάνα (72’ Πάντου), Τζανόπουλου, Τάσιου, Κυριζάκη  (65’ Τσιούκρα), Φασίδου, Γκόγκου, Μάρκου, Μουρτσέκα (83’ Ροβυθάκη), Τζιάρα (78’Σιακά).



Σειρήνα Γρεβενών : Βουτσίδου, Κωστούλη, Νικολακοπούλου (86’ Μπακάλη, Γκόλα, Ντζάνη (65’ Λάλλου), Δρουδάκη, Κωσταρέλα, Παπαγερίδου (77’ Μπιμπίρη), Λισγάρα, Κελεμένι (60’ Βαβίτσα), Φωτιάδου.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ




ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας-ΑΟ Κιλκισιακός:4-0

Ροδόπη 87'-Βασίλισσα Θράκης:0-2

ΓΠΟ Καστοριάς-ΑΟ Σειρήνα:3-0

Ρεπό:Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου


Βαθμολογία(11η αγωνιστική)

1.Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου                    21
2.Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας        20
3.Βασίλισσα Θράκης                                    18
4.ΓΠΟ Καστοριάς                                         15
5.ΑΟ Κιλκισιακός                                         11
6.ΑΟ Σειρήνα                                                 4
7.Ροδόπη 87'                                                   3

*Ρεπό στον β'γύρο του πρωταθλήματος έκαναν Βασίλισσα Θράκης,ΑΟ Κιλκισιακός,Ροδόπη 87' και Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου.

**Εκκρεμεί ο εξ αναβολής αγώνας ΑΟ Σειρήνα-ΑΟ Κιλκισιακός.


Επόμενη αγωνιστική (12η) 31/3

ΓΠΟ Καστοριάς-Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας
ΑΟ Κιλκισιακός-Ροδόπη 87'
Βασίλισσα Θράκης-Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου
Ρεπό:ΑΟ Σειρήνα




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ