"


Ένας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς


Τι και εάν κάποιες από αυτές έχουν παραμορφωθεί από κάποιο ατύχημα. Τι και εάν κάποιες έχουν καμμένο δέρμα, γεμάτο ουλές.


Δεν τους νοιάζει και καλά κάνουν. Η δύναμη της ψυχής τους ξεπερνά κατά πολύ την εξωτερική τους εμφάνιση. Ένας διαγωνισμός ομορφιάς για να ξεπεράσει η κοινωνία τους ενδοιασμούς της και να δει με άλλο μάτι τι σημαίνει η πραγματική ομορφιά της ψυχής.

Τον διοργάνωσε το περιοδικό Miss Unique Beauty UK και όπως λένε οι υπεύθυνοι: Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για γυναίκες που έχουν ξεπεράσει βαριά εγκαύματα, που έχουν ουλές ή κάποια άλλη παραμόρφωση. Το κάναμε για να δείξουμε την αληθινή ομορφιά. Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες με τον δικό τους τρόπο.

Μια από τις διαγωνιζόμενες η κα.Ροσέλ, είχε ένα ατύχημα με βραστό νερό όταν ήταν μικρή. Της άφησε ένα τεράστιο σημάδι το οποίο όσο μεγάλωνε το κοίταζε ο κόσμος και σχολίαζε. «Δεν με νοιάζει πλέον το σημάδι μου. Είμαι καλά με τον εαυτό μου και νιώθω όμορφη η ίδια» θα πει.

Μια άλλη διαγωνιζόμενη η κα. Λόρεν Μαρί είναι βοηθός ακτινολόγου και ένα ατύχημα της έσκισε για πάντα το πάνω χείλος μέχρι τη μύτη. Συμμετέχει και αυτή στον διαγωνισμό: «Αν προσπαθούμε να κρύψουμε τα σημάδια μας, κρύβουμε ένα μέρος του εαυτού μας» θα πει.

Η κα. Κοχέν Σαφρόν όταν ήταν τεσσάρων ετών κάηκε σε μια λάμπα από ήλιον. Όλη της η πλάτη μέχρι τα πόδια έχουν τα σημάδια από τα εγκαύματα. Δεν την νοιάζει παίρνει και εκείνη μέρος στον διαγωνισμό ομορφιά.



Πηγή: topontiki.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ