"


Εκθεσιακό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας: 34η Έκθεση Δυτ. Μακεδονίας 8-12 /5/2019 στα Κοίλα Κοζάνης

Προς τους Συναδέλφους Επιχειρηματίες της αγοράς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


Φίλες και φίλοι Επαγγελματίες

Με ιδιαίτερη ευθύνη, χαρά και ελπίδα σας ανακοινώνουμε ότι η Διοργάνωση της γνωστής, καθιερωμένης αλλά και αξιόλογης κατά το παρελθόν Έκθεσης Εμπορικής, Βιοτεχνικής και Γεωργικής φυσιογνωμίας Δυτικής Μακεδονίας Αλλάζει σελίδα.

Με πολύμορφη κοπιαστική προσπάθεια η Νέα Διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτ. Μακεδονίας με την έμπρακτη συμπαράσταση του Ε.Β.Ε. Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτ. Μακ. αλλά και των λοιπών Φορέων και Αρχών του τόπου μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας

Ανακοινώσει ότι:

Η ανταποδοτικότητα των υπηρεσιών που θα παρέχει το Εκθεσιακό Κέντρο στην αγορά και την κοινωνία του τόπου μας θα αποτελεί και μόνο το κριτήριο της επιβίωση του.

Η νέα αυτή συμφωνία λειτουργίας του Εκθεσιακού Κέντρου που φέρει την υπογραφή και την σφραγίδα όλων μας αλλάζει και τον τρόπο διεξαγωγής της γνωστής σας Έκθεσης.

Έτσι λοιπόν με βάση την νέα φιλοσοφία μας:

Μετά από Διαγωνισμό επιλέχτηκε ως ο ανάδοχος της επιμέλειας της Έκθεσης, η έμπειρη, καθετοποιημένη και καλή γνώστρια της Περιοχής μας επιχείρηση του κ. Μιχάλη Μακαρίου και των Συνεργατών του ώστε να επανεκκινήσουν με τρόπο επαγγελματικό την φημισμένη κατά το παρελθόν Έκθεση.

Οι τέσσερις (4) Εκθέσεις στην Κοζάνη παλαιότερα, οι 8 στην Εορδαία πρόσφατα καθώς και η επιτυχή έκβαση της Έκθεσης Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών.

Το 2018 που διαθέτει στο βιογραφικό του ο ανάδοχος αποτελούν εγγύηση ότι μπορούμε και θέλουμε να αλλάξουμε σελίδα για το καλό του τόπου της ζωής μας.

Η Βασικότερη προϋπόθεση της προσπάθειας μας, ώστε να ξαναφτάσει πάλι ψηλά και να αποκτήσει την αίγλη της η Έκθεση Δυτ. Μακεδονίας, είναι τώρα η δική σας συμμετοχή και έμπρακτη στήριξη στην κρίσιμη προσπάθεια της επανεκκίνησης που γίνεται ώστε κυριολεκτικά όλοι μαζί να αξιοποιήσουμε προς όφελος των επιχειρήσεων και της κοινωνίας της Περιφέρειας μας το Εκθεσιακό μας Κέντρο και να αποκομίσουμε τα περισσότερα δυνατά οφέλη από την σύγχρονη και ορθή λειτουργία ενός πολύ χρήσιμου εργαλείου των επιχειρήσεων που είναι η Έκθεση.

Ο Πρόεδρος
Κοσμάς Καλεντεριάδης
και το ΔΣ του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ