"


Διπρόσωπες οι γυναίκες της Καστοριάς, γνώρισαν ανέλπιστα βαριά ήττα 2-6, από τον Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας (225 pics)



Μία απίστευτα ανέλπιστη εντός έδρας βαριά ήττα με το επιβλητικό σκορ 2-6, γνώρισαν οι γυναίκες της Καστοριάς στην αναμέτρησή τους με τον Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής.

Σε ένα ματς, που ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος από τους φιλοξενούμενους, έτσι, όπως εξελίχθηκε, πίστευε ότι θα έπαιρνε αυτήν την τροπή…

Οι γυναίκες της  Καστοριάς αν και από πολύ νωρίς βρέθηκαν  πίσω στο σκορ, όταν από διπλό τραγικό λάθος της  άμυνας με Κωστάρα και Λιούλια, η  Καλοψινάκη με μακρινό ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1).



Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να τις επηρεάζει, αφού στη συνέχεια ήταν καταιγιστικές και έχοντας αναλάβει απόλυτα την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ κάνοντας την ανατροπή, ενώ παράλληλα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν τη νίκη τους.



Συγκεκριμένα, στο 8’ η Τζιάρα με ωραίο σουτ υποχρεώνει την Νέστορα να αποκρούσει σωτήρια δύσκολα σε κόρνερ, ενώ μέχρι και το 15’ η Καστοριά πίεζε ασφυχτικά την αντίπαλη εστία με την Τζιάρα να χάνει 2-3 καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Η καθολική υπεροχή της Καστοριάς καρποφόρησε στο 27’ όταν από φάουλ που εκτέλεσε η Τζιάρα, η Μάρκου με κοντινή κεφαλιά έφερε το ματς στα… ίσα 1-1.



Στο 32’ μετά από ωραία ενέργεια η Τζιάρα με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής βάζει την ομάδα της στη θέση του οδηγού, 2-1 στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της Νέστορα, παρά την προσπάθειά της να αποκρούσει ασθενώς. Μεγάλη ευκαιρία για το 3-1 έχασε στο 38΄η Γκόγκου αστοχώντας από ευνοϊκή θέση.






Στην επανάληψη και ιδιαίτερα μετά  το 60’ το σκηνικό άλλαξε άρδην. Η εντυπωσιακή μέχρι εκείνο το λεπτό απόδοση της Καστοριάς έπεσε κατακόρυφα, ενώ η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας ήταν αυτή που ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και με επίθεση διαρκείας έφερε τα κάτω-πάνω και σημειώνοντας σε διάστημα 30 λεπτών πέντε γκολ, πέτυχε σαρωτική νίκη με το επιβλητικό σκορ 2-6.



Τον δρόμο της ανατροπής άνοιξε στο 63’ η Κιουταχιάλη, όταν με συρτό διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 2-2, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, μετά από κόρνερ της Στρίμπα, η Καλοψινάκη με κοντινή προβολή έδωσε το προβάδισμα 2-3 στην ομάδα της.

Ο καταιγιστικός ρυθμός της Αγίας Βαρβάρας συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, υποχρεώνοντας την ομάδα της Καστοριάς σε παθητικό ρόλο.



Έτσι, στο 73’ με ωραία ενέργεια η Καλοψινάκη τροφοδότησε την Μουρατίδου και η τελευταία με κοντινό πλασέ διεύρυνε τον δείκτη του σκορ στο 2-4, για να ακολουθήσουν ακόμη δύο τέρματα με την Μπαξεβάνου (μπήκε αλλαγή στο 60’) στο 82’ και στο 87’, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας της. 

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Δημητριάδου, Λιούλια (76’ Πάντου), Τάσιου, Φασίδου, Γκόγκου (76’ Σιαραφέρα), Μάρκου, Μουρτσέκα,  Τζιάρα, Σιδηροπούλου, Παπαδηλέρη (73’ Τσιούκρα), Κωστάρα

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ :Νέστορα, Μιχαηλίδου, Στρίμπα, Κιουταχιάλη, Καλοψινάκη, Τσεχελίδου (87’ Δεληγιαννίδου), Σιδηροπούλου (60’ Μπαξεβάνου), Παπαδοπούλου, Δρεβονιάδου, Φεϊμ, Μουρατίδου.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ