Αύριο οι Νέοι +εργάζονται: Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου


Η πρωτοβουλία της προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή Νέων, διοργανώνεται από τον

Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) και το Europe Direct - Δυτικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών - Τομέας Μακεδονίας - Θράκης και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, στο πλαίσιο του έργου "Νεανικές Δράσεις".

Η προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου στην Καστοριά θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στις αίθουσες του Δημαρχείου Καστοριάς από τις 09.30 έως τις 13.45, με ενδιάμεσα διαλείμματα για καφέ.

Στη διαδικασία θα συμμετέχουν συνολικά 37 νέες και νέοι και η ομάδα των Νέων Δημοτικών Συμβούλων θα απαρτίζεται από μαθητές και μαθήτριες του 2ου Ημερησίου Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) Καστοριάς, από φοιτήτριες και φοιτητές του που σπουδάζουν στην Καστοριά, αλλά και από νέες και νέους που κατάγονται από την Καστοριά αλλά σπουδάζουν σε άλλες πόλεις.

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας και η ομάδα επικοινωνίας του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας.

Πληροφορίες: Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct - Δυτικής Μακεδονίας | 2385101446 | info@europedirect-oenef.euCreated and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ