"


Βέλη ρίχνει ο Κασαπίδης σε βουλευτές και υπουργούς για τη στάση τους στο θέμα της Μακεδονίας

«Κάποιοι σήμερα υπερασπίζονται με κάθε τίμημα την καρέκλα τους ως υπουργοί και βουλευτές υποκαθιστώντας τα αστέρια τους με κλούβια αυγά».


Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, o βουλευτής Κοζάνης,κ. Γ. Κασαπίδης, με αφορμή το βιβλίο του κ. Νικολάου Μάρτη, για την πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας, κατακρίνει τη στάση υπουργών και βουλευτών,με «αστέρια» (εννοώντας στρατιωτικούς, που σήμερα φέρουν τις προαναφερόμενες ιδιότητες).

Ακολουθεί η ανάρτηση του:



«Αξίζει όλοι οι Έλληνες και δη οι Μακεδόνες να διαβάσουν και να έχουν στη βιβλιοθήκη τους το συγκεκριμένο βιβλίο του αειμνήστου κ. Νικολάου Μάρτη για την πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας μας.

Μέχρις ότου επιτρέπεται η κυκλοφορία του…

Ατράνταχτα επιχειρήματα και αδιάσειστα στοιχεία και αποδείξεις των υποχθονίων και δολερών μεθοδεύσεων πλαστογράφησης της Ελληνικής Ιστορίας της Μακεδονίας μας και των αλυτρωτικών βλέψεων από το καθεστώς της εποχής Τίτο και εντεύθεν.

Ο αγώνας αυτός του κ. Μάρτη αναγνωρίστηκε από την Ακαδημία Αθηνών με την ύψιστη τιμή και βράβευση, με την αιτιολογία:

«δια του κατά της πλαστής ιστορίας της Μακεδονίας έργου αυτού την Ελληνική της χώρας φύσιν τεκμηρίοις ασφαλέσι περηφανώς αποδείκνυσι».

Χρήσιμο βιβλίο τόσο για όσους γνωρίζουν την αλήθεια όσο και για τους ανιστόρητους. Όχι όμως για τους αποδομητές της ιστορίας μας και τους υπερασπιστές του ψεύδους και της εξαπάτησης.
Δυστυχώς όχι μόνο ο αγώνας του κ. Μάρτη και της Ακαδημίας Αθηνών αλλά και οι θυσίες των Μακεδονομάχων και χιλιάδων αθώων θυμάτων που δολοφονήθηκαν τα χρόνια του Μακεδονικού αγώνα υπερασπιζόμενοι τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας και της φυλής μας παραδόθηκαν με προδοσία στους σφετεριστές της ιστορίας μας.

Ας αναλογιστούν την πράξη τους όποιοι χειροκρότησαν την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες τον περασμένο Ιούνιο και όποιοι την ψήφισαν τον περασμένο μήνα στη Βουλή…

ΥΓ: Έφεδρος αξιωματικός ο αείμνηστος κ. Νικόλαος Μάρτης έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του υπερασπιζόμενος την Ελλάδα απέναντι στο φασισμό από το 1941 έως το 1944 τιμώντας το αξίωμα του!!! Κάποιοι άλλοι σήμερα υπερασπίζονται με κάθε τίμημα την καρέκλα τους ως υπουργοί και βουλευτές υποκαθιστώντας τα αστέρια τους με κλούβια αυγά…»

Πηγή: kozan.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ