"


Το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Αυτισμού έρχεται στην Καστοριά

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, στις 29-30-31 Μαρτίου 2019, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο  τριήμερο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Αυτισμού στην Καστοριά,


το οποίο θα έχει ένα ευρύ φάσμα παράλληλων δράσεων όπως την συμμετοχή του Κέντρου Ημέρας στο World Guinness Records LTD, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν δράσεις, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν το World Guinness Records LTD, όπου θα συμμετέχουν 2.000 μαθητές από σχολεία όλης της  Δυτικής Μακεδονίας, 200 εκπαιδευτικοί των σχολείων, 150 εθελοντές και γονείς. Επίσης, δύο θεατρικές παραστάσεις, και μία συναυλία, οι οποίες θα ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους.

Βασικό κομμάτι του φεστιβάλ είναι η συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων που εξειδικεύονται στον αυτισμό.

Τέλος, θα συμμετέχουν πολλά σωματεία- σύλλογοι γονέων παιδιών με αυτισμό από όλη την Ελλάδα (Αλεξανδρούπολη, Μεσσηνία, Λάρισα, Ρέθυμνο, Ναύπακτο, Σέρρες κ.α.) που θα μιλήσουν για τις δράσεις τους και παράλληλα θα παρακολουθήσουν και τις δράσεις του Φεστιβάλ.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ