"


Τί μαγειρεύουμε αύριο Παρασκευή;


Το μενού για αύριο Παρσκευή 8/2 προτείνει:


Σούπα Ζυμαρικών 

Υλικά 
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη
1 κρεμμύδι
1 καρότο
1 μικρή πατάτα τριμμένη
ό, τι άλλο λαχανικό έχετε στο ψυγείο
1 φλιτζάνι noodles. ή όποιο άλλο σπαγγέτι θέλετε σπασμένο
6 φλιτζάνια ζεστό νερό
αλάτι, πιπέρι
λίγο τριμμένο τυρί (ή κομμένο σε καρέ)

Εκτέλεση 
  • Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το καρότο, και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με τη ντομάτα. 
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μικρή κατσαρόλα και σοτάρουμε  το σκόρδο για 1 λεπτό. 
  • Το αφαιρούμε από την κατσαρόλα, και σοτάρουμε τα σπασμένα ζυμαρικά  για 2 λεπτά. 
  • Προσθέτουμε τα πολτοποιημένα λαχανικά, την πατάτα, το ζεστό νερό, το αλατοπίπερο, και βράζουμε για 10 λεπτά. 
  • Σερβίρουμε σε μπολ, και τρίβουμε λίγο τυρί, ή πασπαλίζουμε με καρεδάκια κεφαλοτύρι.
Πηγή: imommy.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ