"


Τα λόγια του Κ. Μητσοτάκη για τον Γ. Κασαπίδη και τις εξελίξεις στο Σκοπιανό


Στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο, της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού, στην Κοζάνη, μίλησε, το μεσημέρι της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου 2019, λίγο μετά τη 1:45, ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκης.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, κ. Γιώργο Κασαπίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Mε τον Γιώργο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, μπήκαμε μαζί στη Βουλή. Μας συνδέουν πολλά και όταν του πρότεινα να ασχοληθεί με την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε στο επίκαιρο θέμα με τις εξελίξεις στο «Σκοπιανό», όπου μεταξύ άλλων, είπε: «Δυστυχώς πριν από δύο μέρες 153 πρόθυμοι βουλευτές επικύρωσαν τo Πρωτόκολλο της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Ο κ. Τσίπρας είπε «ΝΑΙ» εκεί που όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί είπαν όχι. Γιατί αν θέλαμε μια συμφωνία όπως τη Συμφωνία των Πρεσπών θα την είχαμε υπογράψει ήδη το 2008 στο Βουκουρέστι. Καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν δέχτηκε ποτέ να εκχωρήσει γλώσσα, ταυτότητα και εθνότητα».

Πηγή: kozan.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ