"


Ποδαρικό με το… δεξί η Αστραπή, 0-1 στην Πολυκάρπη και στο +6


Επανέναρξη του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας πρωτάθλημα ''pizza & bar food «Η ΠΑΠΙΑ», είχαμε σήμερα με την διεξαγωγή της  14ης αγωνιστικής, αυλαίας β’ γύρου, μετά από 48 ημέρες διακοπής.



Εικοσιτέσσερα (24) ήταν τα γκολ που σημειώθηκαν στα επτά γήπεδα, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν βαριά λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Στο ματς της ημέρας, η πρωτοπόρος Αστραπή Μεσοποταμίας, με σύμμαχο την θετική παράδοση και με ένα γκολ που πέτυχε στις αρχές του αγώνα, πέρασε νικηφόρα για άλλη μία χρονιά και από την Πολυκάρπη, επικρατώντας του τοπικού Ηρακλή με σκορ 0-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά και τη νέα τους νίκη (12η), παρέμειναν αήττητοι, ενώ ταυτόχρονα ξέφυγαν στο +6 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναργειακό, επωφελούμενοι, φυσικά το καθιερωμένο ρεπό του.




Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ότι οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν την «αντιπάθείά» τους στο «Χ» για 20η φορά στην ιστορία τους, δεν αναδείχθηκαν ισόπαλοι!!!

Της… ανατροπής έγινε στο Βογατσικό. Ματς γκραν γκινιόλ με διακυμάνσεις, ανατροπές και δύο κόκκινες κάρτες. Ο Γράμμος Μαυροχωρίου έσπασε το αήττητο της έδρας του Βογατσικού και απέδρασε με το πολύτιμο διπλό, επικρατώντας με σκορ 2-3, σκαρφαλώνοντας παράλληλα στην 3η θέση της βαθμολογίας.


Αντίθετα το ντεμπούτο του Νίκου Εμμανουηλίδη στον πάγκο της Ομόνοιας δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, ενώ ο γηπεδούχοι εκτός από την πρώτη εντός έδρας ήττα είχαν και δύο αποβολές παικτών, όπως επίσης και ο Γράμμος μία αποβολή (όλες οι κόκκινες στο 89’)!

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το τοπικό ντέρμπι Νταηλάκη-ΑΟ Κάστωρ, όπου οι γηπεδούχοι σε ρυθμό ρελαντί επικράτησαν με το επιβλητικό σκορ 5-0 και αναρριχήθηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα σε περιπέτειες μπήκε για τα καλά πλέον η ομάδα του Κάστωρα.

Βαθμό «χρυσάφι» απέσπασε στο γήπεδο των Μανιάκων η Πεντάβρυσος. Το ντεμπούτο του νέου τεχνικού Θόθωρου Ποντίκη στον πάγκο των «κυανόλευκων» ήταν θετικό, μετά το ισόπαλο 2-2, βαθμός πολύτιμός στην προσπάθεια που καταβάλλει να παραμείνει στην κατηγορία.



Τη ρεβάνς του α’ γύρου (2-1), πήρε η Δόξα Κορησού που επιβλήθηκε 3-2 της Δόξας Αμπελοκήπων στο ντέρμπι των μαυραετών, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.
Από την  άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι παρότι προηγήθηκαν στο σκορ, τελικά δεν κατάφεραν να αποδράσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, βάζοντας «φρένο» και στην θετική παράδοση που είχαν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, ενώ μετά και τη νέα ήττα, παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας και ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι πλέον ορατός.

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση η ΑΕ Βιτσίου πέτυχε μεγάλη νίκη βαθμολογικής σημασίας επικρατώντας άνετα με σκορ 3-1 του Κρόνου, κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ