"


"Πλοηγούμαι με ασφάλεια στο Διαδίκτυο" είναι το θέμα της ομιλίας της Α. Ασημακοπούλου που θα επισκεφθεί την Καστοριά


Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου θα επισκεφτεί την Καστοριά, έπειτα από πρόσκληση της κας.Μαρίας Αντωνίου, η υποψήφια Ευρωβουλευτής, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κα. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου,

η οποία θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα “Πλοηγούμαι με Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”.

Η εκδήλωση, που θα γίνει την ίδια μέρα, Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο CALMA, περιοχή Χλόη Καστοριάς, έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου.

Μέσα από οπτικοακουστικό υλικό, γονείς, μαθητές, δάσκαλοι, μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα την καινοτομία, τις ευκαιρίες αλλά και την πολυπλοκότητα της ψηφιακής εποχής και να διαχειρίζονται δημιουργικά την ψηφιακή τους παρουσία. 

Ταυτόχρονα, μπορούν να ενημερωθούν για τα ψηφιακά δικαιώματα των παιδιών και για θέματα που αφορούν στην προστασία τους στο διαδίκτυο, όπως ο κυβερνοεθισμός (cyberaddiction), ο κυβερνοεκφοβισμός (cyberbullying), η αποπλάνηση ανηλίκου (grooming).

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πλαισιώνεται από την ομώνυμη έκθεση γελοιογραφίας, η οποία αποτελείται από 25 έργα δυο κορυφαίων σκιτσογράφων, του κ. Μιχάλη Κουντούρη και του κ. Angel Boligan, ενώ θα προσφερθεί καφές σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ