"


Παραγωγική ημέρα με κυριαρχία των φιλοξενούμενων – Σοκ για Πολυκάρπη και Κορησό


Ο ικανοποιητικός αριθμός τερμάτων (26) και η επικράτηση των φιλοξενούμενων ξεχώρισαν στην 15η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Pizza & Barfood Η Πάπια).



Στην κορυφή, ο Παναργειακός πέρασε… αέρα από την Πεντάβρυσο, σημειώνοντας και το σκορ της ημέρας 0-5 και σε συνδυασμό με το καθιερωμένο ρεπό της πρωτοπόρου Αστραπής Μεσοποταμίας, μείωσε την διαφορά του από την κορυφή στους 3 βαθμούς, ενώ το προσεχές Σάββατο δεσπόζει το El Clásico, Παναργειακός-Αστραπή, αποτέλεσμα το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος.



Σταθερά στην 3η θέση παράμεινε ο Γράμμος Μαυροχωρίου, η μοναδική ομάδα που κέρδισε εντός έδρας επικρατώντας άνετα 4-1 των Γραμμοχωρίων, συνεχίζοντας τις νικηφόρες εμφανίσεις του, ενώ την Τετάρτη φιλοδοξεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον φετινό Τελικό Κυπέλλου, όπου υποδέχεται την αδύναμη φέτος Δόξα Αμπελοκήπων.

Εντυπωσιακό πέρασμα του Νταηλάκη από την Δόξα Αμπελοκήπων με σκορ 1-4, με την οποία διατηρήθηκε στην 4η θέση, υποχρεώνοντας την ιστορική ομάδα των μαυραετών στην 10η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να είναι ακόμη πιο ορατός.



Το πρώτο τρίποντο για τη νέα χρονιά πανηγύρισε η Ομόνοια Βογατσικού, μετά την εύκολη νίκη 1-3 που πέτυχε στην Χλόη επί του αδύναμου Κάστορα, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Η έκπληξη της ημέρας σημειώθηκε στο γήπεδο της Κολοκυνθούς, όπου η νεανική ομάδα του Κρόνου, παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 1-3, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 και να πάρει τον υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά της να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.



Σοκ στο 90’ για την Κορησό. Η ΑΕ Βιτσίου με γκολ του Γκάτζιου, έσπασε την αρνητική παράδοση (4 ήττες σε ισάριθμους αγώνες) και απέδρασε με το πολύτιμο τρίποντο, κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.




ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ