"


Oλική αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων σε όλη την Δυτική Μακεδονία


Οι  δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν από το πρωί σε όλη την χώρα, δημιούργησε μεγάλα προβλήματα και στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου.



Στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας  σαρώνει η κακοκαιρία με τους ισχυρούς ανέμους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων σε όλες τις Ενώσεις της Δυτικής Μακεδονίας, Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα και Γρεβενά.

         Δείτε τις ανακοινώσεις των υπόλοιπων Ενώσεων της Δυτικής Μακεδονίας
 

Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Αναβολή των πρωταθλημάτων λόγω καιρικών συνθηκών

Αναβολή όλων των ανδρικών αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24/2/2019.
Από την ΕΠΣ Κοζάνης ανακοινώνεται ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των ανδρικών πρωταθλημάτων (Α,Β και Γ κατηγορίας) που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακου 23-24 Φεβρουαρίου 2019.
Όλοι οι αγώνες μεταφέρονται για να διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο (2-3 Μαρτίου) τις ίδιες ημέρες στα ίδια γήπεδα και στις ίδια ώρες έναρξης.
 
ΠΗΓΗ: www.epskozanis.gr

Αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Φλώρινας


Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αναβάλλονται όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες της Α’ & Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Φλώρινας για το Σαββατοκύριακο 23 & 24/2/2019.
Πηγή epsflorinas

ΕΠΣ Γρεβενών: Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος

Από την ΕΠΣ Γρεβενών ανακοινώνεται ότι  αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος Α Κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν  Σάββατο 23-02-2019 και Κυριακή 24-02-2019 λόγω των καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση)

Πηγή epsgrevenon




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ