Μοντέρνο Πένταθλο: Οι Έλληνες πρωταθλητές φέρνουν πέντε μετάλλια από τη Βουλγαρία

Με πέντε μετάλλια «στις αποσκευές της» επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από το Open National Championship Μοντέρνου Πεντάθλου, που ολοκληρώθηκε στην Σόφια.


Οι Έλληνες πρωταθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ο διεθνής αγώνας, άλλωστε, στην Σόφια, ήταν ο πρώτος της χρονιάς και αποτελούσε για όλους κριτήριο, με τον τελικό συντελεστή να είναι θετικότατος.

Ο Αλέξανδρος Πανταζίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Ανδρών και ήταν μόλις τρεις βαθμούς μακριά από το χρυσό μετάλλιο. Ο Γεράσιμος Δημητρόπουλος κατέλαβε την 5η θέση, ο Θεοχάρης Μάινα την 7η και ο Δημήτρης Δραζίνος την 10η.

Στις Γυναίκες και στις Νέες Γυναίκες, η Κωνσταντίνα Τσολάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στις δύο κατηγορίες, ενώ η Αθηνά Σάρρα κατέλαβε την 4η θέση.

Στους Νέους Άνδρες, ο Δημητρόπουλος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρώτο. Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κατέκτησε ο Μάινα.

Η αρχή στη Βουλγαρία ήταν άκρως εντυπωσιακή και ενθαρρυντική για τη δύσκολη συνέχεια, όπου οι αθλητές μας θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν την Ολυμπιακή πρόκριση.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ