"


Ήττα-σοκ για την Καλλιθέα, 1-2 με ανατροπή στο 93’ από τον Τηλυκράτη!!!

«Πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα, ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας στο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Έτσι, όπως  ακριβώς είχε κερδίσει με ανατροπή στον α’ γύρο στην Λευκάδα, έτσι και σήμερα, γνώρισε με τον ίδιο τρόπο την ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ 1-2, ήττα που την βάζει πλέον σε περιπέτειες, δεδομένου και του δύσκολου αγωνιστικού προγράμματος που έχει στη συνέχεια, με δύο ματς σερί εκτός έδρας (Καναλάκι και Θεσπρωτό).



Το ματς είχε πολύ γρήγορο ρυθμό με εναλλασσόμενη υπεροχή των δύο ομάδων, προσφέροντας ικανοποιητικό θέαμα και χιτσκοκικό φινάλε, αφού μέχρι το 86’ η Καλλιθέα είχε το προβάδισμα στο σκορ με 1-0, και μία ανάσα από το πολύτιμο τρίποντο, ωστόσο, όμως, ο Τηλυκράτης κατάφερε σε διάστημα 7 λεπτών να πετύχει δύο γκολ με σκόρερ τον Κολοβό που μπήκε αλλαγή στο 63’, και να κάνει επική ανατροπή, εξασφαλίζοντας δίκαια την μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη.

Μάλιστα, η νίκη του Τηλυκράτη αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία, αφού οι φιλοξενούμενοι από το 75’ απέκτησαν αριθμητικό μειονέκτημα εξαιτίας αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα το Τζελάι.
Το α’ ημίχρονο κύλησε με ελαφρά υπεροχή της Καλλιθέας, χωρίς ουσία και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, ενώ οι φιλοξενούμενοι σε μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν στο 45' διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή για πέναλτι, σε ανατροπή του Πριονά μέσα στην περιοχή.






Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και στο 51’ άνοιξαν το σκορ όταν από εκτέλεση φάουλ του Χασάϊ στην καρδιά της άμυνας ο Νικολόπουλος από κοντά νίκησε τον Κουσιάδη ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία και ηθικό στους γηπεδούχους που πίεζαν την αντίπαλη εστία αναζητώντας ένα ακόμη γκολ προκειμένου να κλειδώσουν τη νίκη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν ορισμένες καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, στο 53’ και 60’ με τον Μηλιάτη, στο 56’ με τον Παπαθανασίου και στο 77’ με τον Αντωνιάδη.



Μάλιστα στο 73’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τζελάι και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με 10 παίκτες.
Ωστόσο, παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο Τηλυκράτης χτύπησε με αντεπιθέσεις στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 86’ με τον Κολοβό να ισοφαρίζει με σουτ σε  1-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 93’ πάγωσε το ΔΑΚ, όταν με κοντινή προβολή έκανε το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Νωρίτερα, διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή όταν στο 90' ο Τόσκας με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και σκόραρε, ωστόσο, όμως το γκολ ακυρώθηκε, ως επιθετικό φάουλ.

Διαιτητές: Στεφάνου, Τίκας, Ράπτης (ΣΔ Θεσπρωτίας)

Μ.Α ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ : Κράτσιος, Τάσιος, Τσόπρας (65’ Παπαδημητρίου), Λαδάς, Μήνος, Μηλιάτης (63’ Παπαδόπουλος), Αντωνιάδης (87’ Γρηγοριάδης), Σαλβαρίνας, Νικολόπουλος (79’ Σιαραφέρας), Παπαθανασίου, Χασάι.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Κουσιάδης, Πριονάς, Καταγής Σ., Δημητρίου, Μπουρδούβαλης, Τζελάι, Περιστέρης (63’ Κολοβός), Τόσκας, Γεωργούσης (90’ Μπάλι, Καταγής Γ. (89’ Χριστογιάννης, Φράγκος (76’ Γεωργάκης)











Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ