"


Η Μαρία Αντωνίου σε εκδήλωση της Λάρισας μιλά για τις Σύγχρονες Πολιτικές που αφορούν την προστασία της οικογένειας


Η Μαρία Αντωνίου παρευρέθη σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Λάρισας και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων

με θέμα «Σύγχρονες Πολιτικές για την προστασία της Οικογένειας».

Το σχόλιο της κας. Μαρίας Αντωνίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μετά το πέρας της ομιλίας της ήταν το ακόλουθο:

“Μεγάλη τιμή και χαρά να συμμετέχω στη Λάρισα σε εκδήλωση, με την παρουσία της κας. Μαρέβας Μητσοτάκη, όπου με αγαπητές συναδέλφους Βουλευτές, παρουσιάζουμε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας.

Για εμάς στη Νέα Δημοκρατία η πολιτική στήριξης της ελληνικής οικογένειας και επιστροφής των Ελλήνων που έφυγαν στο εξωτερικό εξαιτίας του brain drain δεν αποτελεί απλά πολιτικό στοίχημα αλλά όρο εθνικής επιβίωσης για τη χώρα και το έθνος μας.

Ο  Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει προσωπικά δεσμευτεί για μέτρα και παρεμβάσεις που θα στηρίξουν ουσιαστικά το θεσμό της οικογένειας”.

Την εκδήλωση στο Hotel Larissa Imperial, χαιρέτισε η κα. Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη.

Στην εκδήλωση παρουσιάζουν τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας εκτός από την κα. Μαρία Αντωνίου, η κα. Φωτεινή Αραμπατζή, Βουλευτής Σερρών, η κα.΄Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κα. Σοφία Βούλτεψη, Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κα ΄Αννα Καραμανλή , Βουλευτής Β΄ Αθηνών, η κα. Κατερίνα Μάρκου, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και η κα.΄Ελενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ