"

Επίσκεψη του Γιάννη Κορεντσίδη στην έκθεση ZOOTECHNIA

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς, κ. Γιάννης Κορεντσίδης επισκέφθηκε την έκθεση “Zootechnia”, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη και συμμετέχει  ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς,


ο οποίος παρουσιάζει το πρόγραμμα «Γενετικοί Πόροι στην Κτηνοτροφία, Ελληνική Κόκκινη Φυλή Καστοριάς - Κρυσταλλοπηγής», την Παρασκευή  1 Φεβρουαρίου 2019.

Η σχετική ανάρτηση που πραγματοποίησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Στο Σχέδιο με τις Βασικές Αρχές και Θέσεις του Συνδυασμού μας, έχουμε τονίσει ότι δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον Πρωτογενή Τομέα, με στήριξη στους Συνεταιρισμούς,  ενθάρρυνση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών, ενίσχυση και προώθηση προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Άκουσα με μεγάλη προσοχή, από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Μόσχο και τη νόμιμο εκπρόσωπο του συγκεκριμένου Προγράμματος, κ. Άννα Μόσχου, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν στο πλαίσιο προστασίας, αξιοποίησης και περαιτέρω ανάδειξης του εξαιρετικού αυτού προϊόντος που έχει καταστήσει πρότυπο την περιοχή μας στον συγκεκριμένο τομέα. 

Διαπίστωσα για μία ακόμη φορά, ότι υπάρχουν οι δυνατότητες, υπάρχουν οι προοπτικές, υπάρχουν οι άνθρωποι. Το μόνο που λείπει είναι, εντατικοποίηση της προσπάθειας, διαρκής συνεργασία και ενιαία φωνή με όλους τους αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες.

Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε το ποιοτικό άλμα του Πρωτογενούς Τομέα στη νέα εποχή με τον  Δήμο να εγγυάται, να προστατεύει και να αναδεικνύει τα προϊόντα της καστοριανής γης.

Αυτές είναι οι επιλογές μας για το μέλλον του τόπου μας.

Δημιουργούμε και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Brand Name ΚΑΣΤΟΡΙΑ
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ