"


Δείτε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον αγώνα Καναλάκι – Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας


Αναλυτικά, η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων: 

Έφεση του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου ΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, στρεφόμενη κατά της με αριθμό 295/2018 απόφασης της πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ: ΔΕΧΕΤΑΙ τυπικώς και κατ΄ ουσίαν την έφεση.

ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ την εκκαλουμένη κατά το κεφάλαιο με το οποίο το εκκαλούν αθλητικό σωματείο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέο για το αδίκημα που προβλέπεται στο άρθρο 17 παρ.2 του ΚΑΠ, της ματαίωσης από υπαιτιότητά του, του ποδοσφαιρικού αγώνα του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των σωματείων ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Καναλακίου Πρέβεζας, στις 18.11.2018 και ώρα 15 μμ., και επιβλήθηκαν σ΄ αυτό οι ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:

α) απώλεια του ανωτέρω αγώνα και κατακύρωση αυτού με τέρματα 0-3 υπέρ του σωματείου «ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ»

β) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και

γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2018 – 2019:

ΔΙΑΚΡΑΤΕΙ και δικάζει την υπόθεση κατά το μέρος αυτό. ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο αγώνας ματαιώθηκε από λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. 

Ορίζει να διεξαχθεί ο ανωτέρω αγώνας που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη και των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, εντός χρονικού διαστήματος δεκαπέντε [15] ημερών από την έκδοση της παρούσας αποφάσεως.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ