"


Ανακοίνωση από την Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών σχετικά με την περιοδεία της Δυτ. Μακεδονίας


Περιοδεία της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών Δυτικής Μακεδονίας, σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Περιφέρειάς


Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Τις επόμενες ημέρες, μέλη της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσουν περιοδείες σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Περιφέρειάς μας.

Οι περιοδείες γίνονται για ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία μας, η πυρασφάλεια και εμείς ως εργαζόμενοι, που αναμένεται να πολλαπλασιαστούν εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, με δεδομένο τις νέες εξελίξεις που εξαγγέλθηκαν διά στόματος της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε συνάντηση με την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ., για την δημιουργία καινούργιων ειδικών δομών - μονάδων, στην Αθήνα ή σε άλλα κεντρικά σημεία της χώρας, κατά την αντιπυρική περίοδο.

Καλούμε τους συναδέλφους μόνιμους και πενταετείς να συμμετέχουν στον διάλογο, να εκφράσουν τις απόψεις τους για να οργανώσουμε καλύτερα τον αγώνα μας και να αντισταθούμε στα νέα μέτρα που ετοιμάζει εναντίον μας και η σημερινή κυβέρνηση.

Να διεκδικήσουμε με δυναμικές κινητοποιήσεις και στην περιφέρειά μας, αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο πιέζοντας να παρθούν αποφάσεις για αγωνιστικές δράσεις για να διεκδικήσουμε και να δώσουμε λύση στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Αλλάζοντας τους συσχετισμούς στο Δ.Σ. της Ένωσης αλλά και στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στηρίζοντας τους υποψηφίους της Ε.Α.Κ.Π.

Με την συσπείρωση στην Ε.Α.Κ.Π. που εκφράζει τον αγωνιστικό συνδικαλισμό και είναι το μοναδικό αποκούμπι του πυροσβέστη.

Ως Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Μακεδονίας καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες σε πλατιά συσπείρωση μαζί μας, για την αγωνιστική διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα μας, για την αναβάθμιση της υπηρεσίας μας και της πυρασφάλειας της χώρας, ώστε να μπορούμε πραγματικά να προστατεύουμε τη ζωή και την περιουσία του λαού, τις υποδομές και τον φυσικό μας πλούτο.

Το πρόγραμμα της περιοδείας:

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019
 

Π.Υ. Κοζάνης ώρα 10:00

Π.Υ. Πτολεμαΐδας ώρα 12:00

Π.Υ. Φλώρινας ώρα14:00

Π.Υ. Καστοριάς
ώρα 17:30

Πηγή: kozan.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ