"


2 χρυσές και 1 χάλκινη διάκριση για το φυσικό μεταλλικό νερό με την καμπάνια «ΖΑΓΟΡΙ, Το δικό μου αύριο»


Τρεις σημαντικές Διακρίσεις απέσπασε το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ και η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για την καμπάνια «ΖΑΓΟΡΙ, Το δικό μου αύριο»

και για την εταιρική στρατηγική κοινωνικής προσφοράς που αφορά στην υποστήριξη του σημαντικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο βραβείο απέσπασε η διαφημιστική καμπάνια «ΖΑΓΟΡΙ, Το δικό μου αύριο», της JWT Athens για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, στις κατηγορίες “SUPPLIER’S BRAND SOCIAL MEDIA CAMPAIGN” και “SUPPLIER’S BRAND CAMPAIGN” αντίστοιχα.

Η καμπάνια είναι ένας Ύμνος αφιερωμένος στους νέους ανθρώπους, στο μέλλον, το Αύριο, της χώρας. Παρουσιάζει αληθινές ιστορίες νέων ανθρώπων που έχουν όραμα, μας εμπνέουν, δημιουργούν ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο και δείχνουν το δρόμο.

Το μήνυμα της καμπάνιας «Το αύριο μοιάζει με το νερό. Δεν έχει σήμα, εσύ του το δίνεις» αγγίζει, κινητοποιεί και εμπνέει αυτούς τους νέους. Ένα ακόμα Χρυσό βραβείο απέσπασε η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στην κατηγορία “ SUPPLIER’S CSR CAMPAIGN”, για την εταιρική της υπευθυνότητα μέσω της υλοποίησης του Προγράμματος «Υιοθεσίας» και στήριξης των άπορων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Με τις τρεις αυτές ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις, ο καταξιωμένος θεσμός Retail Business Awards, αναγνώρισε και επιβράβευσε τόσο την προσπάθεια όσο και τη δυναμική της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ στην αγορά του λιανεμπορίου.

Τα RETAIL BUSINESS AWARDS εδώ και 17 χρόνια επιβραβεύουν τις σημαντικότερες επιχειρήσεις, τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τις καινοτομίες του εγχώριου λιανεμπορίου και της βιομηχανίας, προβάλλοντας την αριστεία στον κλάδο.

Πηγή: ioanninabars.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ