Τί μαγειρεύουμε αύριο Σάββατο;


Το μενού για αύριο Σάββατο 12/1 προτείνει:


Φιλετάκια γλώσσας κριτσανιστά

Υλικά
    6 φιλέτα γλώσσας
    4 κουταλιές σούπας κουάκερ
    4 κουταλιές σούπας δημητριακά ολικής άλεσης
    1 λεμόνι (το ξύσμα του)
    Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα καπνιστή
    Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
    Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και τις αφήνουμε στην άκρη

    Σε ένα multi βάζουμε το κουάκερ, τα δημητριακά και τα Χτυπάμε να γίνουν σαν ψίχουλα


    Προσθέτουμε το ξύσμα, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα


    Μεταφέρουμε τα ψίχουλα σε ένα βαθύ πιάτο και τοποθετούμε το κάθε φιλέτο γλώσσας για να καλυφθεί και από τις δύο πλευρές με το μείγμα
  
    Βάζουμε τα φιλέτα σε λαδόκολλα λαδωμένη και ρίχνουμε και λίγο λαδάκι πάνω από κάθε φιλέτο
 
    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα για 20 λεπτά. Δεν χρειάζονται γύρισμα.

Πηγή: cookpad.com
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ