"

Τί έδειξαν οι αναλύσεις για το πόσιμο νερό του Άργους


Σε ανάρτηση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, αναφέρονται τα εξής:


Μετά από προφορική επικοινωνία που είχε, πριν λίγο, ο Δήμος Άργους Ορεστικού με το συνεργαζόμενο και πιστοποιημένο από τον ΕΣΥΔ εργαστήριο ενημερώνει ότι τα αποτελέσματα των πρώτων δειγμάτων πόσιμου νερού που ελήφθησαν από το δίκτυο ύδρευσης της πόλης του Άργους Ορεστικού το βράδυ της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου 2019, είναι αρνητικά ως προς την ύπαρξη κολοβακτηριοειδών, E.coli.

Τα αποτελέσματα για τις παραμέτρους κοπρανωδών εντεροκόκκων και ολικής μικροβιακής χλωρίδας στους 22 °C και στους 35 °C αναμένονται τα επόμενα 24ωρα, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο του εργαστηριακού ελέγχου.

Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα για όλες τις παραπάνω παραμέτρους από τα δεύτερα δείγματα πόσιμου νερού που ελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Ιανουαρίου 2019.
Άμεσα ενημερώθηκαν ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, η Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Καστοριάς, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και μόλις παραληφθούν επίσημα τα γραπτά αποτελέσματα από τον Δήμο θα δημοσιοποιηθούν.
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ