"


Τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων βουλευτών και ευρωβουλευτών της ΝΔ - Καραμπόλες και εκπλήξεις


Πρόκειται για στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της ΝΔ. Aυτά είναι τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων που θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές.

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων που θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές του 2019, έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα η ηγεσία της ΝΔ. Πρόκειται για στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της ΝΔ.

Συγκεκριμένα «πρόκειται για γραμματείς της ΝΔ, αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της ΝΔ τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς. Η αποχώρησή τους θα σηματοδοτήσει και καραμπόλες στον μηχανισμό της ΝΔ.

Έκπληξη αποτέλεσε η υποψηφιότητα της κας. Κατερίνας Μάρκου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Παράλληλα η ΝΔ σήμερα ανακοινώνει και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούν οι εν ενεργεία βουλευτές της τής πρώην Β΄ Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

«Την ώρα που η κυβέρνηση-κουρελού προσπαθεί να επιβιώσει με υλικά και μεθόδους του παρελθόντος, η ΝΔ κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος ενόψει των επικείμενων εκλογών» αναφέρει η ΝΔ.

Τέλος, αύριο θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις των νέων γραμματειών, και των δεκάδων νέων στελεχών που θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019. Ενδεικτικό της ριζικής ανανέωσης, σημειώνει η Πειραιώς, είναι ότι το νέο σχήμα θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.

Πηγή: topontiki.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ