"


Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιώργου Πετκανά και Διακήρυξη Αξιών του Ανεξάρτητου Συνδυασμού του



Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Τσάμης ο κ. Γιώργος Πετκανάς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Καστοριάς και ανέλυσε τις αξίες και τις βασικές αρχές του ανεξάρτητου και αδέσμευτου συνδυασμού του.






Τον κ. Πετκανά προλόγισε ο κ. Νίκος Μίζιας, Ιστορικός Αναγεννησιακής Τέχνης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση και Ευρωπαϊκή Οικονομία.
Χαιρετισμοί από οθόνης απηύθυναν οι Δήμαρχοι: Λειψών, Δέλτα, Παιονίας, Σερρών, Σάμου, Κηφισιάς, Λαμιέων, Λαγκαδά, Δεσκάτης, Καλαβρύτων, Δομοκού, Διδυμοτείχου, Ελασσόνας και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Επίσης μήνυμα στήριξης, απέστειλαν οι Δήμαρχοι: Ηρακλείου Αττικής, Δράμας, Ασπροπύργου, Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, Γόρτυνας Κρήτης και η Δήμαρχος της ακριτικής Γαύδου.






Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς Γιώργος Πετκανάς κάλεσε τις δημότισσες και τους δημότες Καστοριάς σε συμμαχία λέγοντας: «Σας καλώ όλες και όλους να συμμαχήσουμε για να κτίσουμε μαζί έναν νέο Δήμο Καστοριάς, έναν Δήμο σύγχρονο, με πρόγραμμα και συγκεκριμένους στόχους, άρτια οργανωμένο, αποτελεσματικό, καινοτόμο, εξωστρεφή με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, με συλλογικό μοντέλο διοίκησης και αμφίδρομη επικοινωνία με όλους τους δημότες, έναν Δήμο που θα έχει, πάντα, επίκεντρο τον άνθρωπο, την ισόρροπη και δίκαιη ανάπτυξη όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, όλων των Κοινοτήτων και θα είναι μπροστάρης σε κάθε αγώνα, σε κάθε προσπάθεια όλων των συλλογικοτήτων που μοχθούν για την προκοπή και αναγέννηση αυτού του τόπου». Κλείνοντας την ομιλία του, στην κατάμεστη αίθουσα, κάλεσε όλες και όλους του δημότες Καστοριάς:

«Σας καλώ, στον καλό αγώνα, στον αγώνα που δεν επιτρέπει χώρο στην ιδιοτέλεια, στα οργανωμένα συμφέροντα. Σας καλώ στον καλόν αγώνα για να πάμε τον ευλογημένο μας τόπο μπροστά, να δώσουμε πραγματική προοπτική ανάπτυξης, να ανοίξουμε τον δρόμο  στην πρόοδο, τα παιδιά μας να μπορούν να εργαστούν, να κάνουν οικογένεια και να προκόψουν εδώ, εδώ σε αυτή την υπέροχη πόλη και στα σπουδαία χωριά μας, απόψε σας ζητώ να στηρίξετε τον ανεξάρτητο και αδέσμευτο συνδυασμό μας, σας ζητώ να συμμαχήσετε μαζί μας, σας ζητώ να κερδίσουμε το μέλλον, να κερδίσουμε το μέλλον όλοι μαζί, με γνώση, αγάπη και αγώνα».




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ