"


Ο Καρυπίδης από την Κοζάνη: Εμείς ανοίγουμε τα σύνορα. Δεν μπορεί να είμαστε φοβικοί με τους γείτονες μας


Κατα τη διάρκεια του χαιρετισμού του στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Κοζάνης ο κ. Θόδωρος Καρυπίδης  δήλωσε τα εξής:

"Να ενώσουμε δυνάμεις και να ξεπεράσουμε τις όποιες αγκυλώσεις του παρελθόντος, σε ένα υγιείς επιχειρηματικό περιβάλλον με ανοιχτές τράπεζες  και σταθερή φορολογική πολιτική."

Ο κ. Καρυπίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου, καθώς και στο επιχειρηματικό δαιμόνιο των ανθρώπων της περιοχής που άνοιγαν δρόμους συνεργασιών προς τα Βαλκάνια, όπως είπε, με αφορμή και την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών που  θα δώσει δυνατότητες στις επιχειρήσεις για να αναπτυχθούν περισσότερο.  «Εμείς ανοίγουμε τα  σύνορα.  δεν μπορεί να είμαστε φοβικοί με τους γείτονες μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καρυπίδης στάθηκε ιδιαίτερα στο ταμείο ανάπτυξης,  που αναμένεται να ξεκινήσουν  σύντομα οι διαδικασίες, ώστε να  βοηθηθούν οι τοπικές επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη.

Ο Περιφερειάρχης  Δυτικής Μακεδονίας σημείωσε ακόμα ότι θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσουμε, με πρωτοβουλίες  σε στέρεες βάσεις με ανοιχτές τράπεζες και ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους επιχειρηματίες του τόπου μας αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.


Πηγή: ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ