"


Ο Ιωσήφ Νώτης μιλά για τη "Θεατρική Παράσταση" των ημερών στην Ελλάδα

"Έχουν περάσει από το μαγαζί μου ηθοποιοί, που έδωσαν παραστάσεις στην Καστοριά μας.


Γνώρισα προσωπικά κάποιες και κάποιους και αισθάνομαι τυχερός- που είχα αυτή την τύχη- γιατί είναι ωραίοι άνθρωποι με χιούμορ, γνώσεις και άποψη για πολλά θέματα πέρα από την τέχνη τους. Οι άνθρωποι αυτοί κάνουν συγκεκριμένη δουλειά, που δεν είναι εύκολη, μας διασκεδάζουν, κάνουν καλό και προσφέρουν στην κοινωνία.

Όλα αυτά τα λέω γιατί βλέπω την «θεατρική παράσταση» των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου που κανέναν δεν διασκεδάζει, κανένα καλό δεν προσφέρει και σκέφτομαι τις συνέπειες που δεν είναι τίποτα άλλο παρά καταστροφικές.

Μαζί και με τη βοήθεια του κ. Βαρουφάκη καταχρέωσαν τη χώρα- αφού με ψέματα κέρδισαν τις εκλογές- έφεραν το χειρότερο μνημόνιο, ρήμαξαν τη μεσαία τάξη και όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, σκότωσαν την ιδιωτική οικονομία και πρωτοβουλία, έδιωξαν επιχειρήσεις και τα νέα παιδιά από την Ελλάδα και έφεραν τη συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία καμαρώνουν κιόλας.

Τώρα οι Συριζανελ παίρνουν διαζύγιο (κάποιοι όμως Ανελ παραμένουν ακόμη παντρεμένοι), καυγαδίζουν δημόσια, το παίζουν πατριώτες, ερμηνεύουν το σύνταγμα όπως γουστάρουν και έχουν την απαίτηση να τους πιστέψουμε και να διασκεδάσουμε κιόλας. Είναι αδίστακτοι λαϊκιστές, δεν μπορούν να πουν τίποτα χωρίς αυτό να συνοδεύεται από ψέμα. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς να είναι καταστροφικό. Δεν αντέχονται …………….."
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ