"


Νέο κάλεσμα για το συλλαλητήριο την Πέμπτη

Το κάλεσμα είναι για την επόμενη Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, μέρα κατά την οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Βουλή η ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών.


 Συγκεκριμένα η συγκέντρωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στο Πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ – ΕΣΑ) και στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, στο Άγαλμα Βενιζέλου.

 Καλεσμάτα για το συλλαλητήριο κυκλοφορούν στο Facebook και διάφορες ιστοσελίδες και αναφέρουν:

"Στις 24 Ιανουαρίου 2019 δίνουμε την τελευταία μας μάχη έξω από την βουλή την ημέρα της  ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών η μεγάλη στιγμή έφτασε αδέρφια κοινοποιήστε και οργανωθείτε ζήτω η Μακεδονία (η ημερομηνία και ώρα  μπορεί να αλλάξει δεδομένο ότι η ακριβής ημερομηνία της ψήφισης δεν έχει οριστεί ακόμα)."

"Η μεγάλη μέρα έφτασε! Όπως όλα δείχνουν την Πέμπτη 24.1.2019 τα μεσάνυχτα, η κατάπτυστη συμφωνία των λιμνών θα πάει προς ψήφιση στην ολομέλεια της βουλής! ΟΛΟΙ οι Έλληνες πατριώτες δίνουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ το παρόν έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου εκείνη τη νύχτα για να πούμε το νέο μεγάλο ΟΧΙ! Κατεβαίνουμε από όλη τη χώρα, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο! Σταματάμε την προδοσία! Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Υ.Γ: Σε περίπτωση αλλαγής μέρας, όπως και να’χει θα είμαστε την ημέρα της ψήφισης εκεί! ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ! ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!"

Η ιστοσελίδα Εκκλησία Online αναφέρει τα εξής:

"Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία δεν τελείωσε εδώ. Δεν θα επιτρέψουμε να τελειώσει τόσο άδοξα.

Με συναίσθηση ευθύνης και ανησυχία για το μέλλον της Μακεδονίας μας, το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE απευθύνει μαζικό κάλεσμα σε όλους τους αναγνώστες του στην Αθήνα όπως προσέλθουν την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου όπου θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για να ενώσουμε τις προσευχές μας προς τον Κύριο και στον πιστό του θεράποντα Άγιο Γρηγόριο, προκειμένου να αποσοβηθεί ο κίνδυνος που απειλεί την ακεραιότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας. Πολλές φωνές μας ψιθυρίζουν στο αυτί: «Είναι μια χαμένη μάχη». Να μη δώσουμε σημασία στις φωνές που μας θέλουν σιωπηλούς και άπραγους. Ακόμα και να χάσουμε θα ξέρουμε ότι πέσαμε για τα δίκαια της πατρίδας. Κλήρος και λαός, πλάι πλάι, καρδιοχτύπι καρδιοχτύπι. Πάμε ειρηνικά, με σεβασμό και ενότητα να γράψουμε ιστορία. Η Παναγία ευλογεί την Ελλάδα, Πάμε Έλληνες.

Σας περιμένουμε όλους στην Ιερά Αγρυπνία για να δώσουμε μια απάντηση ότι τίποτα δεν τελείωσε."

Πηγή: ethnos.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ