"


Μόνο πληγές ανοίγουν (Ιωσήφ Νότης)

 

Με τη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Τσίπρας, οι βουλευτές του, οι άλλοι πρόθυμοι και ο κ. Καμμένος (γιατί συμμετείχε και στήριζε την κυβέρνηση όταν ετοίμαζαν τη συμφωνία και τώρα το παίζει μακεδονομάχος) δεν έκλεισαν κανένα θέμα

αλλά άνοιξαν μία εθνική πληγή που, σύντομα, θα αρχίσει να μολύνεται.

Με τη συμφωνία - φρόντισε ο κ. Τσίπρας και η παρέα του - να έχουν οι σκοπιανοί 5 χρόνια στη διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τη μετονομασία.

Οπότε θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία και κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα συνεχίσουν να προκαλούν ακόμη και να έχουν αξιώσεις γιατί αισθάνονται νικητές. Ενώ, μάλιστα, μπορεί και να ζητήσουν και αποκλειστικότητα του ονόματος Μακεδονία.

Ένας ακόμη λόγος που πρέπει να φύγει το ταχύτερο η μειοψηφική κυβέρνηση κ. Τσίπρα είναι γιατί είναι ικανή να θέλει να «λύσει» και άλλα εθνικά θέματα με Αλβανία (Τσάμηδες κ.λπ.) και με την Τουρκία, ο Θεός να μας φυλάει.

Όσο για τη διεθνή πολιτική - ασχέτως αν έκαναν το χατίρι αμερικανών ΝΑΤΟ - που ακολουθούν οι Συριζαιοι, αρκεί να δούμε πως στηρίζουν τον κ. Μαδούρο για να καταλάβουμε, πόσο επικίνδυνοι είναι.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ