"


Εκδρομή του συλλόγου "Μαζί σου" στη Θεσσαλονίκη


Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» διοργανώνει εκδρομή

στις 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ημέρα Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την επίσκεψη στην έκθεση εικαστικού χαρακτήρα Van Gogh Alive - The Experience.                                                                         
Ελάτε να ζήσετε μαζί το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, ένα φαντασμαγορικό πολυθέαμα για μικρούς και μεγάλους, μία δημιουργική επικοινωνία ανάμεσα στη σύγχρονη τεχνολογία και τα νέα πολυμέσα, με τους μεγάλους οικουμενικούς δημιουργούς, μία εκπαιδευτική αλλά και διασκεδαστική έκθεση– παράσταση για όλους, μία απόλυτη βιωματική εμπειρία. Η μεγαλειώδης αυτή έκθεση μάγεψε περισσότερους από 200.000 θεατές στην Αθήνα και περισσότερους από 10.000.000 θεατές σ’ όλο τον κόσμο και θα  βρίσκεται  στη Θεσσαλονίκη στο χώρο της ΔΕΘ.

Κόστος εκδρομής: 30 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της εισόδου στην έκθεση.

Ως εναλλακτική επίσκεψη  μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους 12 Άθλους του Ηρακλή στο κορυφαίο θεματικό πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας που θα φιλοξενείται, επίσης, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ- HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Έκθεση εικαστικού χαρακτήρα Van Gogh Alive - The Experience και στους 12 Άθλους του Ηρακλή στο κορυφαίο θεματικό- πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας

Επιπλέον είσοδος: 6 ευρώ

Αναχώρηση 8:00 π.μ. επιστροφή 18:00 μ.μ.

Πληροφορίες-κρατήσεις TRAVELINE  τηλ.2467 087744
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ