"


Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Καστοριάς (97 pics)


Σε μία ειδική εκδήλωση η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βράβευσε σήμερα στο Αμφιθέατρο της ΠΕ Καστοριάς, τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες των Αθλητικών Σωματείων και Αθλητικών Σωματείων Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς που διακρίθηκαν σε Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό, Βαλκανικό και Πανελλαδικό επίπεδο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά, μετά από ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό να προάγει τον αθλητισμό ως ιδεώδες και να τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες της περιοχής μας, τους προπονητές τους, αλλά και τις οικογένειες τους, ως  ελάχιστη αναγνώριση για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους.

Συνολικά βραβεύτηκαν 85  διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες στους οποίους απονεμήθηκε ειδική τιμητική πλακέτα. Αντίστοιχες εκδηλώσεις προηγήθηκε στην Κοζάνη και θα ακολουθήσουν στις Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών και Φλώρινας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις άριστες επιδόσεις δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Αρχής σε όλα τα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και ανέφερε:
«Κάνουμε το ελάχιστο μπροστά σ’ αυτό το μεγαλειώδες που κάνουν οι αθλητές μας μέσα σε μία δύσκολη περίοδο. Το έχουμε ανάγκη μέσα από τις δικές σας επιδόσεις να δείχνουμε στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο την Ελλάδα που θέλουμε, και την Ελλάδα αυτή με τις επιδόσεις σας την ανεβάζετε ψηλά, με τις επιδόσεις σας ανεβάζετε ψηλά και την Περιφέρειά μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ