"


Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κοριτσιών της ακαδημίας του Α.Σ. Καστοριάς


Μια άκρως Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς για τη νέα ακαδημία μπάσκετ κοριτσιών του Α Σ Καστοριάς.


Τα μικρά κορίτσια , αφού πρώτα συμμετείχαν σε ομαδικά παιχνίδια , έπαιξαν μπάσκετ με αντίπαλες τις μαμάδες τους , στο οποίο παιχνίδι τα γέλια και οι χαρές σε όσους συμμετείχαν αλλά και του κόσμου που παρακολούθησε τη γιορτή ήταν σε αφθονία! Εκτός από τις ακαδημίες, στη γιορτή συμμετείχε και η ομάδα των κορασίδων, δημιουργώντας έτσι ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα.

Μετά το τέλος του αγώνα οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με την παρουσία του Αϊ Βασίλη, που δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μοίρασε σε όλα τα κορίτσια δώρα.

Στο τέλος όλα τα κορίτσια έψαλλαν τα κάλαντα με συνοδεία κιθάρας που έπαιξε η αθλήτρια των κορασίδων Μαρία Θυμιοπούλου. Από την πολύ όμορφη γιορτούλα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πλούσια εδέσματα που προσέφερε η ομάδα σε όσους παρευρέθηκαν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της νέας ακαδημίας μπάσκετ του Α Σ Καστοριάς.

Ο Α. Σ. Καστοριάς σας εύχεται χρόνια πολλά, ευτυχισμένος ο νέος χρόνος και καλή πρόοδο σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://askastorias.gr/index.php/news-blog/400-xristougenniatiki-giorti-akadimion-koritsion-as-kastorias?fbclid=IwAR3Ktohzaxq_YmkuV43dBF1RrpI75HayflXngSpnPTZNKjsnQgIv97MrDC4

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ