"


Προσβλητική επίθεση Πολάκη στον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ


 Άγρια και προσβλητική επίθεση στον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή έκανε σήμερα ο Παύλος Πολάκης


Πρωτοφανής η επίθεση που δέχθηκε σήμερα ο  πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής, από τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στον κ. Πουλή με εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσογλάνι», τον κάλεσε να ομολογήσει «τι έχει κλέψει, μαζί με τη γυναίκα του και το γαμπρό του» και ζήτησε να φέρει τα χρήματα πίσω προκειμένου να γλυτώσει τα ισόβια.

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε συγκεκριμένα στο Facebook «Πουλή, ΣΚΑΣΕ όσο είναι καιρός. Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι αυτούς που τους έκανες τις δουλειές, από που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρήματα πίσω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Άιντε τσογλάνι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκάναλα που ταΐζατε και επειδή έχεις βάλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσύ και το αφεντικό σου)».





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ