"


Ο Γ. Κασαπίδης για τη συμφωνία των Πρεσπών και την κυβέρνηση

«Πρόκειται για εσχάτη προδοσία των ηρώων του Μακεδονικού αγώνα και της Μακεδονίας μας από την Ελληνική κυβέρνηση – Γι’ αυτό και είναι επικίνδυνοι, γιατί είναι ανθέλληνες και θέλουν τους Έλληνες ανιστόρητους και ταπεινωμένους»


Mε ανάρτησή του, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο βουλευτής Κοζάνης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις με τη Συμφωνία των Πρεσπών, γράφοντας χαρακτηριστικά:  Ότι είπα πριν από έξι μήνες στη Βουλή για τη συμφωνία των Πρεσπών, ισχύει στο ακέραιο. Δυστυχώς οι εξελίξεις και οι δημόσιες αναφορές του Σκοπιανού πρωθυπουργού το επιβεβαιώνουν. Πρόκειται για εσχάτη προδοσία των ηρώων του Μακεδονικού αγώνα και της Μακεδονίας μας από την Ελληνική κυβέρνηση.

Υπόσχεση δίνουμε στον Παύλο Μελά και όλους τους Μακεδονομάχους ότι τη θυσία και το αίμα τους που έχυσαν για τη Μακεδονία μας θα τα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους.

Απέναντι μας είναι όλοι όσοι ακόμα και την ιστορική αλήθεια του Μακεδονικού αγώνα δεν αντέχουν και δεν θέλουν να διδάσκεται ούτε στα σχολεία.

Ακόμα και τους νεκρούς Μακεδονομάχους φοβούνται!!!
Γιατί άραγε;
Μήπως δεν θέλουν να μαθαίνουν και να εμπνέονται οι νεώτεροι Έλληνες από το παράδειγμα τους και τη θυσιαστική τους προσφορά για την πατρίδα μας. Από ανώτερα ιδανικά δηλαδή που έτρεφαν και τρέφουν διαχρονικά την ψυχή του κάθε Έλληνα.

Γι’ αυτό και είναι επικίνδυνοι, γιατί είναι ανθέλληνες και θέλουν τους Έλληνες ανιστόρητους και ταπεινωμένους.

Υποστηρίζουμε την ειλικρινή φιλία και συνεργασία με τους γείτονες μας με θεμέλιο την ιστορική αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

Άραγε ποιός εμπιστεύεται να χτίσει σε ψεύτικα θεμέλια και να επενδύσει με πλαστογραφημένα βιβλία ειλικρινείς σχέσεις που να αντέχουν στο χρόνο…;
Μόνο οι υποκριτές μπορούν.
Ενώ η αλήθεια είναι μία:

Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ!!!»


Πηγή: kozan.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ