"


Με νίκες προχώρησαν τα φαβορί – Αρνητικό ρεκόρ τερμάτων (14)


Aνομβρία είχαμε στην 12η αγωνιστική για το πρωτάθλημα ''pizza & bar food «Η ΠΑΠΙΑ» Α’ κατηγορίας, αφού σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ τερμάτων (14 γκολ), ενώ οι πρωτοπόροι προχώρησαν με νέες νίκες και κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι.



Ακλόνητη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρήθηκε η «Αστραπή» Μεσοποταμίας, η οποία χωρίς να ενθουσιάσει ιδιαίτερα και με  «όπλο» την ισχυρή παράδοση, πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Αμπελοκήπων επικρατώντας της τοπικής και τελευταίας στη βαθμολογία «Δόξας» με το καθαρό σκορ 0-2, σημειώνοντας ταυτόχρονα την 10η νίκη της.
Ταυτόχρονα, οι "κιτρινόμαυροι" μία ανάσα από την κατάκτηση του άτυπου τίτλου των πρωταθλητών χειμώνα, αφού και με απώλεια βαθμού εντός έδρας με το Βίτσι, θα διατηρήσουν την διαφορά ασφαλείας από τον 2ο Παναργειακό.

Το αήττητό του στην 7η εκτός έδρας αναμέτρησή του με την ΑΕ Βιτσίου, διατήρησε ο Παναργειακός, μετά τη νέα του επιτυχία με σκορ 0-1. Οι «κοκκινόμαυροι» δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και παρότι είχαν και δύο δοκάρια, πέτυχαν μία αγχωτική και δύσκολη νίκη, κόντρα στο μαχητική και με φιλότιμες προσπάθειες ΑΕ Βιτσίου, παραμένοντας έτσι σταθερά στη 2η θέση, σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή.






Την… κατάρα των 37 χρόνων «έσπασε» η Ομόνοια Βογατσικού, στην αναμέτρησή της με την αδύναμη Πεντάβρυσο την οποία και φιλοδώρησε με επτά τέρματα, σημειώνοντας το σκορ της ημέρας με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Νούλα που πέτυχε  χατ τρικ, αλλά και την πρώτη της νίκη στις τρεις συνολικά αναμετρήσεις της, μετά το μακρινό 1981 που αντάμωσαν!!!

Μετά και τη νέα νίκη τους οι «αρκούδες» διατήρησαν το απόλυτο εντός έδρας (6 στα 6), ενώ επωφελούμενες το ρεπό της Πολυκάρπης αναρριχήθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Με σύμμαχο την παράδοση ο Νταηλάκης, επικράτησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 1-0 των Γραμμοχωρίων, καθώς είχαν και δύο δοκάρια, επιστρέφοντας, παράλληλα στις επιτυχίες. Οι «κυανόμαυροι» διατήρησαν την ισχυρή παράδοση συμπληρώνοντας 12 χρόνων χωρίς ήττα εντός έδρας από τα «ελάφια» ενώ, ισοβάθμησαν τον «Ηρακλή» Πολυκάρπης στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Το σερί των θετικών της αποτελεσμάτων διεύρυνε η «Δόξα» Κορησού μετά τη νέα της νίκη αυτή τη φορά κόντρα στον «Γράμμο» Μαυροχωρίου, στο μεταξύ τους γειτονικό ντέρμπι με σκορ 1-0. Οι «μαυραετοί» επιβεβαίωσαν την αγωνιστική και βαθμολογική τους ανάκαμψη, συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς ήττα, σκαρφαλώνοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ, παράλληλα, διατήρησαν και την θετική τους παράδοση, καθώς μετράνε έξι νίκες στα τελευταία επτά ματς.
Από την άλλη πλευρά ο «Γράμμος» παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες βασικών παικτών, ωστόσο, όμως, είχε ένα δοκάρι, ενώ από το 2013 αγνοεί το θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Κορησού.



«Φρένο» στην αρνητική παράδοση με τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες, έβαλε ο Κρόνος μετά την εύκολη σχετικά νίκη που πέτυχε επί του Κάστορα με σκορ 2-0, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Το ματς είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι γηπεδούχοι μετά από τέσσερις αγωνιστικές πανηγύρισαν μια νίκη πραγματικό "οξυγόνο" και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ αντίθετα ο Κάστορας μετά και τη νέα του ήττα μπήκε για τα καλά, πλέον σε... περιπέτειες.















Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ