"


Τα «κανόνια» της Α’ ΕΠΣ : Στο ρετιρέ ο Χρήστος Νούλας


Το «βαρύ» πυροβολικό της «Ομόνοιας» Βογατσικού, Χρήστος Νούλας, σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς, σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα της ομάδας του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Γραμμοχώρια, φθάνοντας έτσι τα 14 τέρματα σε 12 αγώνες (έχει σκοράρει σε 8 αγώνες).



Έτσι, μοιράζεται πλέον, την 1η θέση στον πίνακα των σκόρερ με τον Γρηγόρη Μήλιο του «Ηρακλή» Πολυκάρπης, ο οποίος, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναργειακό.







Στην 3η θέση με 10 γκολ σκαρφάλωσε ο Γρηγόρης Καραμανίδης της «Αστραπής» Μεσοποταμίας, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε σήμερα στο ματς με την ΑΕ Βιτσίου, ενώ στην ίδια θέση βρίσκονται ο Δρανιτσάρης και ο Στασινόπουλος, της Πενταβρύσου και της Πολυκάρπης, αντίστοιχα.



Ακολουθεί με 9 γκολ ο Αλέξης Λιάπης των Γραμμοχωρίων, ο οποίος βρήκε δίχτυα μετά από έξι αγωνιστικές, ενώ τον ίδιο αριθμό τερμάτων έχει και ο Εστιάδης του Κάστορα, ο οποίος, για πέμπτο σερί αγώνα δεν είχε επαφή με τα δίχτυα.

Πιο πίσω, στην 4η θέση με 8 γκολ αναρριχήθηκε ο Ευαγγέλου του Νταηλάκη, ο οποίος για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα σκόραρε δις, στον αγώνα με τον «Γράμμο» Μαυροχωρίου.
Από τα 26 γκολ που σημειώθηκαν την 13η αγωνιστική, τα δύο από αυτά σημειώθηκαν με πέναλτι, ενώ είχαμε και ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ, φθάνοντας συνολικά τις 24 σε 78 αγώνες.

                                                          Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ











Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ