"


Έξυπνα κόλπα για να μην λαδώνει το μαλλί

Πόσα διαφορετικά προϊόντα έχετε δοκιμάσει στα μαλλιά σας για να μην δείχνουν λιπαρά ακόμη και λίγες ώρες μετά το λούσιμό τους;Μια ομάδα γυναικών μοιράστηκε τα εύχρηστα κόλπα που έχει βρει για να αποτρέψει και να θεραπεύσει τα λιπαρά μαλλιά.

Μια γυναίκα έκανε μια ανάρτηση ζητώντας συμβουλές για το πώς να καταπολεμήσει την λιπαρότητα στα μαλλιά της και δέχθηκε ένα πλήθος απαντήσεων.

 «Έχω δοκιμάσει τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα όπως το να αλλάξω σαμπουάν, να αγοράσω καινούρια μαξιλάρια, αλλάζω τα σεντόνια μου πιο συχνά, άλλαξα μέχρι και την ώρα που κάνω ντους αλλά τίποτε δεν φαίνεται να λειτουργεί» έγραψε.

Οι περισσότερες από τις γυναίκες της ομάδας συμφώνησαν πως η γυναίκα, που έγραψε ότι λούζεται καθημερινά, θα πρέπει να το κάνει σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα.

Κάποιος, μάλιστα, εξήγησε ότι το υπερβολικό λούσιμο είναι αυτό που κάνει τα μαλλιά λιπαρά και την προέτρεψε να το αποφεύγει τόσο συχνά. Αρκετοί πρότειναν σαμπουάν με άνθρακα ή ένα μίγμα με μηλόξιφο και νερό.

«Όταν λούζετε τα μαλλιά σας καθημερινά, το τριχωτό της κεφαλής σας παίρνει υπερβολική δόση και δημιουργεί περισσότερα έλαια, το τριχωτό σας χρειάζεται να είναι λιπαρό για να είναι πραγματικά υγιές» γράφει.

Επίσης, ένα πλήθος ανθρώπων πρότεινε επίσης πως η γυναίκα θα πρέπει να λούζει δύο φορές τα μαλλιά της με σαμπουάν. Πρόσθεσαν επίσης, πως θα πρέπει να χρησιμοποιεί μαλακτικό αλλά μόνο στις άκρες των μαλλιών της.

«Ο κομμωτής της μητέρας μου είπε να βάζω παιδική πούδρα και να χρησιμοποιώ το πιστολάκι στο κρύο. Ο ζεστός αέρας απλά λιώνει τα έλαια του κεφαλιού» πρότεινε κάποια άλλη.
Πολλές ανέφεραν διάφορα προϊόντα που είναι ιδανικά για λιπαρά μαλλιά, αναζητώντας για παράδειγμα, ένα σαμπουάν με άνθρακα.

Άλλες πρότειναν να πάει στον κομμωτή της και να κάνει ανταύγειες ή να ρίχνει κρύο νερό πάνω στα μαλλιά μετά το λούσιμο.

Τέλος, ένα ακόμη απλό κόλπο είναι να αραιώσει μηλόξυδο σε ένα φλιτζάνι με νερό, να το ρίξει στα μαλλιά της και να το αφήσει για μερικά λεπτά. Αυτό, όπως ανέφεραν, κάνει τα μαλλιά λιγότερο λιπαρά

Πηγή: iefimerida.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ