"


Δύσκολη αποστολή για τον ΑΣ Καστοριάς. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας το φορμαρισμένο Ψυχικό


Ο ΑΣ Καστοριάς αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο στις 5 απόγευμα στην Αθήνα το Ψυχικό, σε ένα κατά γενική ομολογία δύσκολο παιχνίδι.



Οι «σκίουροι» βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, πραγματοποιούν το τελευταίο δίμηνο πορεία πρωταθλητισμού (από τις 20 Οκτωβρίου μετρούν 6-1) και προέρχονται από αήττητο σερί 5 παιχνιδιών!!!

Η πορεία του συλλόγου των βορείων προαστίων δεν είναι τυχαία, καθώς διαθέτει καλαθοσφαιριστές με εμπειρία, όπως ο διεθνής Εσθονός γκαρντ Μάρτιν Παασόγια, ο Αντώνης Μάντζαρης που πέρυσι πανηγύρισε τον τίτλο με το Περιστέρι, ο Νίκος Παπανικολάου από τους κορυφαίους ψηλούς της περσινής Α2 και του Χολαργού στην πορεία του προς την Α1, αλλά και φιλόδοξους νεαρούς με προοπτική σπουδαίας καριέρας, όπως είναι ο 18χρονος σέντερ Νίκος Αρσενόπουλος, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ (παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για να πάρει χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες).



Επίσης, ένα από τα κλειδιά της έως σήμερα πετυχημένης πορείας των «κυανοκίτρινων» ακούει στο όνομα Γιώργος Ρεμεντέλας. Τον προπονητή που κάθισε για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου του Ψυχικού το 2003, όταν η ομάδα αγωνιζόταν ακόμη στη Β' ΕΣΚΑ, και που έως σήμερα 16 χρόνια μετά «υπηρετεί» πιστά.

Με βάση τα παραπάνω είναι μια πρόκληση για τον ΑΣ Καστοριάς που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε ποιότητα και ρόστερ από τον αντίπαλό της, να φύγει από το Κλειστό Γυμναστήριο του Ψυχικού με τους δυο βαθμούς στις αποσκευές της, μια νίκη που αν επιτευχθεί θα έχει πολλούς αποδέκτες, κάτι που φαίνεται να ενστερνίζονται όλοι στον σύλλογο, με τον τεχνικό Νίκο Καραγιάννη να δίνει με το πέρας του νικηφόρου ματς του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Εθνικό, το... σύνθημα ΝΙΚΗΣ.




Υ. Γ. Οι «γουναράδες» πέραν της δυσκολίας της αναμέτρησης έχουν να αντιμετωπίσουν και την δυσμενή παράδοση όταν επισκέπτονται το λεκανοπέδιο της Αττικής, εκεί που μετράνε μόλις 2 νίκες σε 9 παιχνίδια για την Α2 κατηγορία του μπάσκετ. Για τους προληπτικούς αξίζει να αναφέρουμε πως τελευταία φορά που η ομάδα μας έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα από την Αθήνα, ήταν πέρσι μήνα Δεκέμβριο (20/12) στο «Σαλούν» κόντρα στο Παπάγου (61-66)...



 Πηγή : Καραμανλής Νίκος  (https://www.facebook.com/nikos.karamanlis.37)




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ