"


Δεν τα κατάφερε η Καστοριά στο Talent Show «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αν και έφτασε ως τα ημιτελικά

Μπορεί να μην  κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, ωστόσο αξίζει ένα τεράστιο «Μπράβο» στα δυο παιδιά που κατάφεραν να φτάσουν ως τους ημιτελικούς με δύο νίκες και με ένα ταλέντο εξαιρετικό που μάγευε σε κάθε τους παρουσίαση.



Ο Δημήτρης και ο Παντελής μέσα σε έναν κλίμα σκληρού ανταγωνισμού δεν μπόρεσαν να μπουν στις 4 θέσεις που προορίζονταν για ταλέντα που θα πάνε στον τελικό, ωστόσο έκλεψαν ξανά τις εντυπώσεις.

Στους ημιτελικούς που προβλήθηκαν χθες Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου παρουσίασαν το ταλέντο τους στη δεξιοτεχνία χειρισμού οχημάτων τόσο με αυτοκίνητο, όσο και με τετρακίνητη γουρούνα και -αυτή τη φορά- και με μοτοσυκλέτες και αυτά όλα σε ένα.

Οι εν λόγω δύο ριψοκίνδυνοι ταλαντούχοι γνώστες με το όνομα “SXS”οχημάτων έκλεβαν την παράσταση και γοήτευαν σε όλη τους την πορεία στο γνωστό Talent show  τόσο τους κριτές όσο και το κοινό τολμώντας πολύ δύσκολα ακροβατικά κόλπα διεκπεραιώνοντας τα με πολύ ασφάλεια και με πολύ επιτυχία.

Δείτε το βίντεο από την εξαίσια τους παρουσία στους ημιτελικούς: http://www.skaitv.gr/episode/psuchagogia/ellada-echeis-talento/2018-12-13-21/ellada-echeis-talento-season-2-sxs-cocos-loco-13122018




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ