"


Άργος Ορεστικό: Σύμβαση για εργασίες επισκευής και συντήρησης στο δημοτικό στάδιο


Ήρθε προγραμματική σύμβαση για τις εργασίες επισκευής και συντήρησης στίβου Δημοτικού Σταδίου Άργους Ορεστικού, προϋπολογισμού 182.200 € 

 Υπεγράφη χθες, Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη και του Δημάρχου Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου για το έργο «Εργασίες επισκευής και συντήρησης στίβου Δημοτικού Σταδίου Άργους Ορεστικού», προϋπολογισμού 182.200 €.

Οι εργασίες αφορούν στην αποκατάσταση-επισκευή του συνθετικού δαπέδου του στίβου (ταρτάν) και στη βελτίωση του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου Άργους Ορεστικού, ενώ έπεται και συνέχεια…

Η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης έγινε παρουσία της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κας. Ολυμπίας Τελιγιορίδου, την οποία ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού ευχαριστεί θερμά για την ουσιαστική συμβολή της στην ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και προς τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου που επιμελήθηκαν την εκπόνηση των απαιτούμενων τεχνικών μελετών.

Οι ενέργειες που γίνονται από τον Δήμο Άργους Ορεστικού δείχνουν επενδύσεις στον αθλητισμό και επιδίωξη  εξασφάλισης ακόμη πιο σημαντικών προοπτικών ανάπτυξής του. Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή, με συνέπεια ο Δήμος επεδίωξε την αναβάθμιση, τη συντήρηση και τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών, αλλά και τη δημιουργία νέων, παρέχοντας στους δημότες του – και όχι μόνο – ουσιαστικές δυνατότητες ποιοτικής απασχόλησης.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ