"


«Πλήρωσε» τις απουσίες η Καλλιθέα – Ήττα 3-1 στο Σούλι Παραμυθιάς ( Φωτο )

Τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα με σημαντικές απουσίες παικτών της αλλά και ο πλαστικός χλοοτάπητας του αγωνιστικού χώρου της Παραμυθιάς, ήταν οι βασικές αιτίες που στοίχησαν στην ομάδα της Καλλιθέας στο σημερινό ματς της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, γνωρίζοντας την ήττα στο Σούλι με σκορ 3-1.



Οι «κυανοκίτρινοι» λοιπόν, δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης κόντρα σε μία καλή ομάδα με δυνατή έδρα. Αγωνιστικά ήταν πολύ μακριά από τις δυνατότητές του και υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα του αντιπάλου.


Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε από το α’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν πάρει καθαρό προβάδισμα στο σκορ με 2-0 με γκολ των Μουσκάι (24ο λεπτό) και Νάσιου (35΄), ενώ στις αρχές της επανάληψης (55’) ο Mπουκουβάλαε (55΄) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
 Το μοναδικό γκολ για την Καλλιθέα πέτυχε ο Μήνος στο 84΄, μειώνοντας σε 3-1, ενώ στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λουδοβάρης.




Σούλι Παραμυθιάς: Βλάχος, Μουσκάι (82΄Νούγιας), Κωστάκης (48΄ Μπουκουβάλας), Νάσιος, Διαμάντης, Γεωργάκης, Μπέλλος, Βασ.Μώκος, Τσουμάνης, Ντόκος (90΄ Λύγκας), Παρχαρίδης (90′ Μαλλάτος)

Μεγ.Αλέξανδρος Καλλιθέας: Κράτσιος,Ευαγγέλου, Τάσιος (74΄Γρηγοριάδης), Μήνος, Τσόπρας (71΄Λουδοβάρης), Σαλβαρίνας, Μηλιάτης, Νικολόπουλος, Αποστολίδης (46΄Καρανάσιος),Παπαδόπουλος (62΄ Σιαραφέρας), Χασάι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ












Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ